Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam, ja nic tu nie widzę...Pink wysyła pozdrowienia zaczynam żałować, że jednak odpuściłam betę... Na facelle rano tez miałam jakiegoś zwida i chyba faktycznie tam był, bo po czasie wyszedł cień . Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie....mam milon myśli na minutę ... Niby w cuda nie wierzę a jednak tli się we mnie jakiś mikrusek nadziei
Pink na zdjęciu po 3 minutach no nigdy na nich nie widziałam takich rzeczy a zrobiłam chyba z 50 w ostatnich miesiącach. Może ktoś mnie sprowadzi na ziemię
Nie wiem co powiedzieć
To zależy jeśli z lewego jajnika to 12 dpo jeśli z prawego to 11 bo w dniu monitoringu gin mówiła że chyba nie dawno doszło do owulacji z prawego bo jeszcze ciałko się nie zdążyło wytworzyć. Nie wiem czy nie za mała ta beta na ten 11/12 dzień ?O jej! Jakie maleństwo wyłapałaś! Gratulacje
Który dpo?
Jak będziesz robiła przyrost, zrób też progesteronTo zależy jeśli z lewego jajnika to 12 dpo jeśli z prawego to 11 bo w trakcie. Nie wiem czy nie za mała ta beta na ten 11/12 dzień ?
Ja też się zawsze tak nakręcam, że może coś nie takTo zależy jeśli z lewego jajnika to 12 dpo jeśli z prawego to 11 bo w trakcie. Nie wiem czy nie za mała ta beta na ten 11/12 dzień ?
druga mam syna 5 letniegoprzyjdzie to Twoja pierwsza ciąża?
jest, cien, fajnie byłoby te betę zrobić…Pink wysyła pozdrowienia zaczynam żałować, że jednak odpuściłam betę... Na facelle rano tez miałam jakiegoś zwida i chyba faktycznie tam był, bo po czasie wyszedł cień . Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie....mam milon myśli na minutę ... Niby w cuda nie wierzę a jednak tli się we mnie jakiś mikrusek nadziei
Pink na zdjęciu po 3 minutach no nigdy na nich nie widziałam takich rzeczy a zrobiłam chyba z 50 w ostatnich miesiącach. Może ktoś mnie sprowadzi na ziemię
Myślisz że jest sens oznaczać progesteron jak jestem na luteinie? Wiem że mam ją brać po pozytywnym teście nadal.Jak będziesz robiła przyrost, zrób też progesteron
Na razie nie ma co myśleć chyba, przyrost jest ważny.