reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Nie wiem co powiedzieć 🥹

Załączniki

• Screenshot_20231229_163623_Patient Portal.jpg
    Screenshot_20231229_163623_Patient Portal.jpg
    99,9 KB · Wyświetleń: 227
reklama
Pink wysyła pozdrowienia 🤦 zaczynam żałować, że jednak odpuściłam betę... Na facelle rano tez miałam jakiegoś zwida i chyba faktycznie tam był, bo po czasie wyszedł cień 🤦🤦🤦. Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie....mam milon myśli na minutę ... Niby w cuda nie wierzę a jednak tli się we mnie jakiś mikrusek nadziei 🥺
Pink na zdjęciu po 3 minutach 🤷 no nigdy na nich nie widziałam takich rzeczy 😔 a zrobiłam chyba z 50 w ostatnich miesiącach. Może ktoś mnie sprowadzi na ziemię 🤷
Przepraszam, ja nic tu nie widzę...

O jej! Jakie maleństwo wyłapałaś! Gratulacje 😍🥹❤️

Który dpo?
To zależy jeśli z lewego jajnika to 12 dpo jeśli z prawego to 11 bo w dniu monitoringu gin mówiła że chyba nie dawno doszło do owulacji z prawego bo jeszcze ciałko się nie zdążyło wytworzyć. Nie wiem czy nie za mała ta beta na ten 11/12 dzień ?

Ostatnia edycja:
To zależy jeśli z lewego jajnika to 12 dpo jeśli z prawego to 11 bo w trakcie. Nie wiem czy nie za mała ta beta na ten 11/12 dzień ?
Ja też się zawsze tak nakręcam, że może coś nie tak🙈
Myślę, że każda ciąża jest inna. Plus też stres nie pomaga, to typowy mój błąd, że za każdym pozytywem stoi jakiś "a może coś nie tak".
Także beta pozytywna, cieszymy się i czekany na przyroscik❤️🤞

Pink wysyła pozdrowienia 🤦 zaczynam żałować, że jednak odpuściłam betę... Na facelle rano tez miałam jakiegoś zwida i chyba faktycznie tam był, bo po czasie wyszedł cień 🤦🤦🤦. Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie....mam milon myśli na minutę ... Niby w cuda nie wierzę a jednak tli się we mnie jakiś mikrusek nadziei 🥺
Pink na zdjęciu po 3 minutach 🤷 no nigdy na nich nie widziałam takich rzeczy 😔 a zrobiłam chyba z 50 w ostatnich miesiącach. Może ktoś mnie sprowadzi na ziemię 🤷
jest, cien, fajnie byłoby te betę zrobić…:)

reklama
Do góry