reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Skontaktuje się z lekarzem po nowym roku i będziemy próbować jeszcze raz. Tym razem upieram się na Ovi. I chcę mieć to jak najszybciej za sobą, zamknąć ten etap.
Ty będziesz podchodziła do drugiej iui, a ja do ivf - jutro jeszcze skoczę na betę, żeby mieć 100% pewności, że odstawiam wszystko i wówczas mam nadzieję, że 1.01 dostanę okres, 2.01 dzwonie do kliniki, umawiamy się na 3.01 i lecimy z tematem. To, w końcu, musi być nasz czas 💪

Pink wysyła pozdrowienia 🤦 zaczynam żałować, że jednak odpuściłam betę... Na facelle rano tez miałam jakiegoś zwida i chyba faktycznie tam był, bo po czasie wyszedł cień 🤦🤦🤦. Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie....mam milon myśli na minutę ... Niby w cuda nie wierzę a jednak tli się we mnie jakiś mikrusek nadziei 🥺
Pink na zdjęciu po 3 minutach 🤷 no nigdy na nich nie widziałam takich rzeczy 😔 a zrobiłam chyba z 50 w ostatnich miesiącach. Może ktoś mnie sprowadzi na ziemię 🤷

Załączniki

• Screenshot_2023-12-29-14-16-19-875_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-29-14-16-19-875_com.miui.gallery.jpg
    218,6 KB · Wyświetleń: 156
  • Screenshot_2023-12-29-14-16-03-812_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-29-14-16-03-812_com.miui.gallery.jpg
    211 KB · Wyświetleń: 156
  • Screenshot_2023-12-29-13-22-55-092_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-29-13-22-55-092_com.miui.gallery.jpg
    291,8 KB · Wyświetleń: 151
  • Screenshot_2023-12-29-13-22-38-746_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-29-13-22-38-746_com.miui.gallery.jpg
    277,9 KB · Wyświetleń: 150
Pink wysyła pozdrowienia 🤦 zaczynam żałować, że jednak odpuściłam betę... Na facelle rano tez miałam jakiegoś zwida i chyba faktycznie tam był, bo po czasie wyszedł cień 🤦🤦🤦. Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie....mam milon myśli na minutę ... Niby w cuda nie wierzę a jednak tli się we mnie jakiś mikrusek nadziei 🥺
Pink na zdjęciu po 3 minutach 🤷 no nigdy na nich nie widziałam takich rzeczy 😔 a zrobiłam chyba z 50 w ostatnich miesiącach. Może ktoś mnie sprowadzi na ziemię 🤷

No widzę 🙈 A nie możesz jeszcze teraz bety zrobic? Gdzieś przy szpitalu? Aż dziwne, że tyle ci tych cieni wychodzi

No widzę 🙈 A nie możesz jeszcze teraz bety zrobic? Gdzieś przy szpitalu? Aż dziwne, że tyle ci tych cieni wychodzi
Do 12 był labor, a teraz za chwilę jedziemy do pracy i wrócimy po 20 🤷. Pozostaje sikać w weekend. Może jutro okres przyjdzie i rozwiąże moja zagadkę 🤷 albo zacznie być coś sensownego na testach jakimś cudem

reklama
Weź Ty lepiej skocz na betę dla świętego spokoju - zakładam, że jakiś lab masz jeszcze czynny w okolicy ;)

Do góry