reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

To prawda.. czekanie na wynik jest chyba najtrudniejsze.

A jak się teraz czujesz? Będziecie podchodzić do drugiej próby czy dajesz sobie czas na odpoczynek?
Skontaktuje się z lekarzem po nowym roku i będziemy próbować jeszcze raz. Tym razem upieram się na Ovi. I chcę mieć to jak najszybciej za sobą, zamknąć ten etap.

reklama
Cześć dziewczyny 💚 Ja w czasie oczekiwania. Licząc że w piątek było IUI w sobotę owulacja to dzisiaj jestem 6 dpo. Jestem zmęczona tą ilością leków... Na Sylwestra jedziemy do znajomych już w sobotę wieczorem, wracamy w poniedziałek więc zatestuje pewnie dopiero we wtorek 10 dpo. Sylwester zupełnie bez alko bo tyle tych leków ze nie chce dokładać mojej wątrobie. To czekanie mnie wykończy.
Przybijam piąteczkę ja też dziś 6 dni po.💚

reklama
Do góry