reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
@Aksamitka28 @Magdalena09 pije z Wami w Sylwestra🤷‍♀️
@Mademoiselle_Nika wpisz mi 🐒, BEZ SMUTASÓW, byłam na to przygotowana i świadoma:)
Nowy Rok, Nowy plan działania :) ze względu że Nie mam czasu się z tym wszystkim pieścić, planuje podejmować kroki po hsg lub laparo prowadzące do iui lub od razu do ivf :)
Ja pierwszy raz w życiu wszędzie widzę duchy/kreski testowe 🤦 facelle, pinki, wczorajsze ....wszędzie k*** duchy 🤦🤦🤦 jak jakimś cudem nie dostanę okresu w weekend to w poniedziałek idę na betę. Podejrzewam, że może być coś na rzeczy z biochemiczną 🤷

Mój chłop wpadł na kolejny genialny pomysł. Stwierdził, że z przyjacielem przebierają się na Sylwestra za jakąś Leosie i jakąś bambi. Od wczorajszego wieczoru mój chłop jest różowowłosy i wygląda jak pajac. Możecie uznać mnie za głupią, ale szczerze nie mogę na to patrzeć. Czuję się dziwnie, niekomfortowo i nie podoba mi się to. Za każdym razem jak wchodzę do pokoju i widzę ten kolor, to mija chwila zanim sobie uświadomię, że to on. Jeszcze sobie przed tym rozjaśnił włosy na jakiś żółty, ale to mu bardziej pasowało niż ten różowy. Mam nadzieję, że po sylwestrze sobie przefarbuje włosy na kolor najbardziej zbliżony do poprzedniego, bo ja chyba oszaleję.

reklama
Do góry