reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Część ☺️
U mnie wczoraj pęcherzyk 18mm, działamy 💪🏻 Wymazy zostały u mnie pobrane, mąż idzie na badanie nasienia, mamy zbadać kariotypy, ja zrobić USG piersi i ewentualnie badanie w kierunku tocznia, pc przeciw kadriolopinowe, pc p beta-2- glikoproteinie, przeciwciała blokujące allo-MLR. Wizyta kolejna jak będą wyniki.
Jak króliki tam proszę 😁
Super, że oboje ruszyliście tak ostro z diagnostyką, chociaż liczę, że nie będzie trzeba aż tak bardzo się w nią zagłębiać i pyknie wreszcie😉

u mnie na 33 dc już jest krwawienie, więc cykle mam maaaax 32 dni i ani dnia dłużej nie miałam nigdy:) nawet fertistim nie skrócił:) przestałam pić bo nic mi nie daje….🤷‍♀️

Ja miałam podejście do tego, miałam dziwny skutek uboczny - jak wypiłam to „dławiło” mnie w gardle przez cały dzień. Nie wypiłam - wszystko okej. Wypiłam - znowu gula w gardle.

reklama
Szczerze mówiąc wolałabym być w okolicach okresu, bo chętnie napiłabym się wina w Sylwestra ale jestem dopiero 3dpo w cyklu po udrożnieniu jajowodów (ginekolog mówił że szansa teraz duża no ale nie wierzę jakoś, spłodzone w święta 😅) ale nie chce by miało zaszkodzić więc wezmę ze sobą wyprawkę bez alkoholowa.

Do góry