reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Część ☺️
U mnie wczoraj pęcherzyk 18mm, działamy 💪🏻 Wymazy zostały u mnie pobrane, mąż idzie na badanie nasienia, mamy zbadać kariotypy, ja zrobić USG piersi i ewentualnie badanie w kierunku tocznia, pc przeciw kadriolopinowe, pc p beta-2- glikoproteinie, przeciwciała blokujące allo-MLR. Wizyta kolejna jak będą wyniki.
Jak króliki tam proszę 😁
Super, że oboje ruszyliście tak ostro z diagnostyką, chociaż liczę, że nie będzie trzeba aż tak bardzo się w nią zagłębiać i pyknie wreszcie😉

u mnie na 33 dc już jest krwawienie, więc cykle mam maaaax 32 dni i ani dnia dłużej nie miałam nigdy:) nawet fertistim nie skrócił:) przestałam pić bo nic mi nie daje….🤷‍♀️

Ja miałam podejście do tego, miałam dziwny skutek uboczny - jak wypiłam to „dławiło” mnie w gardle przez cały dzień. Nie wypiłam - wszystko okej. Wypiłam - znowu gula w gardle.

reklama
Szczerze mówiąc wolałabym być w okolicach okresu, bo chętnie napiłabym się wina w Sylwestra ale jestem dopiero 3dpo w cyklu po udrożnieniu jajowodów (ginekolog mówił że szansa teraz duża no ale nie wierzę jakoś, spłodzone w święta 😅) ale nie chce by miało zaszkodzić więc wezmę ze sobą wyprawkę bez alkoholowa.

Do góry