reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Część ☺️
U mnie wczoraj pęcherzyk 18mm, działamy 💪🏻 Wymazy zostały u mnie pobrane, mąż idzie na badanie nasienia, mamy zbadać kariotypy, ja zrobić USG piersi i ewentualnie badanie w kierunku tocznia, pc przeciw kadriolopinowe, pc p beta-2- glikoproteinie, przeciwciała blokujące allo-MLR. Wizyta kolejna jak będą wyniki.

@Aksamitka28 @Magdalena09 pije z Wami w Sylwestra🤷‍♀️
@Mademoiselle_Nika wpisz mi 🐒, BEZ SMUTASÓW, byłam na to przygotowana i świadoma:)
Nowy Rok, Nowy plan działania :) ze względu że Nie mam czasu się z tym wszystkim pieścić, planuje podejmować kroki po hsg lub laparo prowadzące do iui lub od razu do ivf :)
ja nawet 🐒nie dostałam jeszcze. Ale najważniejsze że się powoli cykle regulują.

reklama
Cześć dziewczyny 💚 Ja w czasie oczekiwania. Licząc że w piątek było IUI w sobotę owulacja to dzisiaj jestem 6 dpo. Jestem zmęczona tą ilością leków... Na Sylwestra jedziemy do znajomych już w sobotę wieczorem, wracamy w poniedziałek więc zatestuje pewnie dopiero we wtorek 10 dpo. Sylwester zupełnie bez alko bo tyle tych leków ze nie chce dokładać mojej wątrobie. To czekanie mnie wykończy.

Do góry