reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Ja biorę Euthyrox 25.
Tez mi spadło po jakiś 3 miesiacach z wyniku 2.5 do 1.4.
I z tym progiem możesz mieć faktycznie rację. Wcześniej miałam proga takiego, że prawie go nie miałam. W poprzednim cyklu jak sprawdzałam w 7dpo to był wynik 12 z groszem
w sensie 12ng to taki jaby go nie bylo? 😂🥹

reklama
Ja biorę Euthyrox 25.
Tez mi spadło po jakiś 3 miesiacach z wyniku 2.5 do 1.4.
I z tym progiem możesz mieć faktycznie rację. Wcześniej miałam proga takiego, że prawie go nie miałam. W poprzednim cyklu jak sprawdzałam w 7dpo to był wynik 12 z groszem

Ja sprawdzałam progesteron w dniu, kiedy badałam tamto tsh, to był dokładnie 4dpo (20 pazdziernika). Wiec u mnie nie zależał próg od tego tsh i wtedy też miałam pik w owulakach i badałam próg żeby zobaczyć czy faktycznie ta owulka byla

Załączniki

• 32d71f5d-23a2-49b6-9a87-e9c701a56788.jpeg
    32d71f5d-23a2-49b6-9a87-e9c701a56788.jpeg
    23,6 KB · Wyświetleń: 70
Ja sprawdzałam progesteron w dniu, kiedy badałam tamto tsh, to był dokładnie 4dpo (20 pazdziernika). Wiec u mnie nie zależał próg od tego tsh i wtedy też miałam pik w owulakach i badałam próg żeby zobaczyć czy faktycznie ta owulka byla
jak na 4dpo tez bardzo ładny! czyli jednak jak ma działać to działa

U mnie dalej fałszywe kreski, tym razem jakieś podwójne. Już mam dość robienia tych testów i nastawiam się na okres😢 W przyszłym cyklu zamawiam pinki i może chociaż na nich zobaczę czystą biel, a nie jakieś złudne nadzieje.
Ale to jest podejrzane że masz tak długo kreski. Może coś jest na rzeczy? :) Ty testujesz tymi z amazona?

reklama
Do góry