reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Czy ja wiem 🤷 to zależy co akurat się dzieje w Twoim organizmie 🤷 u niektórych kobiet w związku z wynikami podaje się acard ok pierwszych prenatalnych. Chyba chodziło o ryzyko stanu przwdrzucawkowego. Jeśli nie teraz to może warto spróbować następnym razem 🤷. Ja wiem, że leczenie na własną rękę to trochę lipa ale ja coraz bardziej mam wrażenie, że lekarze lubią nas długo trzymać i tak sobie w tym grzebać. Dla nich dwie wizyty, dla nas kolejny miesiąc 😔
ja już brałam acard na własną rękę z 2 miesiace i nic to nie zmieniło. Ehhh jestem zawiedzioan tym wszystkim.

reklama
Mam wyniki progesteronu. I powiedzcie mi czy jak badałam go 5dpo to ten wynik znaczy, że owulacja mogła być tak?

Załączniki

• 1532aa6c-043b-40e1-a9f6-c2be0f3ecabd.jpeg
    1532aa6c-043b-40e1-a9f6-c2be0f3ecabd.jpeg
    45,8 KB · Wyświetleń: 124
Tak patrzę, że tsh też mi spadło z 2,4 do 1,3 po 2 miesiącach także fajnie.
A w ogóle zainstalowałam sobie aplikację, która współtworzy doktor z Gdanska specjalizujący się w niepłodności i jest tam sporo takich porad dotyczących starań. Wygląda fajnie więc będę używała razem z premom. Nazywa się iYoni

Załączniki

• 9b1ed294-cac6-4cfd-b671-b8b6393e473e.jpeg
    9b1ed294-cac6-4cfd-b671-b8b6393e473e.jpeg
    46,6 KB · Wyświetleń: 93
  • 8de2fca3-3de9-4049-baff-721fbd466612.jpeg
    8de2fca3-3de9-4049-baff-721fbd466612.jpeg
    51,1 KB · Wyświetleń: 90
No u mnie sytuacja bardzo dziwna czekam na rozwój jakis🤷‍♀️
Wczoraj wieczorem różowe plamienie myślę sobie okej standard przed planowana miesiaczka występuje plamienie i na drugi dzień konkret krwawienie. Ale podpaska cały czas czysta. Rano się budzę myślę super rozkręciło się niestety podpaska nadal czysta 😳 żadnych boli nic. Ok 10 godziny przy podcieraniu plamienie i nie zawsze jak chodzę do toalety ale podpaska nadal czysta.
Nie wiem co się do cholery zadziało.🤷‍♀️

Tak patrzę, że tsh też mi spadło z 2,4 do 1,3 po 2 miesiącach także fajnie.
A w ogóle zainstalowałam sobie aplikację, która współtworzy doktor z Gdanska specjalizujący się w niepłodności i jest tam sporo takich porad dotyczących starań. Wygląda fajnie więc będę używała razem z premom. Nazywa się iYoni
a na TSH bierzesz jakies leki? jesli tak to jaka dawka? Ja wlasnie zauwazylam ze im niższe TSH tym wyższy progesteron ale u mnie nawet jak TSH było 1.4 to prog 9ng 😅🫣

reklama
Do góry