reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Nie mrozimy tylko ryby w galarecie, sałatek z majonezem, potraw zawierających ryż, makaron, ziemniaki i ciast z kremami i bitą śmietaną.
Moja teściowa mrozi ciasto W-Ztki. I o dziwo dobrze się mrozi i smakuje tak samo. Czy oprócz walorów smakowych jest jakiś powód czemu ciast z kremami i bitą śmietana się nie powinno mrozić?
 
Moja teściowa mrozi ciasto W-Ztki. I o dziwo dobrze się mrozi i smakuje tak samo. Czy oprócz walorów smakowych jest jakiś powód czemu ciast z kremami i bitą śmietana się nie powinno mrozić?

Podejrzewam, że chodzi o to, że tłuszcz się bardzo mocno mrozi, a przy rozmrażaniu totalnie traci konsystencję i z takiej bitej śmietany po rozmrożeniu zostaje rozwarstwiony płyn tylko
 
reklama
Do góry