reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
A testowałaś może jakimś pinkiem? Dla potwierdzenia że to faktycznie fałszywki? 🤞🤞
Nie mam innych. Myślałam, że te będą tak dobre, jak kiedyś, bo robiłam je starając się o syna i wtedy takich cyrków nie było. I nie wiem czy kupować inne, czy czekać do soboty na okres po prostu. I tak już nie wierzę w ten cykl😢Myślę, że u mnie jednak jest problem z drożnością. Wieczorem zrobię jeszcze jeden.

Nie mam innych. Myślałam, że te będą tak dobre, jak kiedyś, bo robiłam je starając się o syna i wtedy takich cyrków nie było. I nie wiem czy kupować inne, czy czekać do soboty na okres po prostu. I tak już nie wierzę w ten cykl😢Myślę, że u mnie jednak jest problem z drożnością. Wieczorem zrobię jeszcze jeden.

Jakbym była na twoim miejscu to bym leciała do apteki po jakiś legitny który nie daje tyle fałszywek 😁 Trzymam kciuki by jednak cykl Cie zaskoczył 🤞

Tak, właśnie tymi. Dlatego więcej ich nie kupię.
Kurczę dziwnie. Ja też ich używam do sprawdzenia jak wypłukuje się ovi i ładnie się zabarwiają. W zeszłym cyklu też je robiłam i nie miałam żadnych cieni.

Załączniki

• IMG_1969.jpeg
    IMG_1969.jpeg
    603,7 KB · Wyświetleń: 132
Kurczę dziwnie. Ja też ich używam do sprawdzenia jak wypłukuje się ovi i ładnie się zabarwiają. W zeszłym cyklu też je robiłam i nie miałam żadnych cieni.
U mnie są cały czas takie, jak na tym drugim od dołu. Ale mam kiepski aparat w telefonie, chyba jakaś wada fabryczna i nie łapie mi ostrości w takim przybliżeniu.

Jakbym była na twoim miejscu to bym leciała do apteki po jakiś legitny który nie daje tyle fałszywek 😁 Trzymam kciuki by jednak cykl Cie zaskoczył 🤞
Mam daleko aptekę, a po drodze same światła, gdzie na jednych trzeba stać 10 minut, zatrzymać się w połowie drogi i są kolejne, na których tyle samo trzeba czekać i mi się nie chce😂 Jak się tutaj wprowadziłam i pierwszy raz znalazłam się na tym przejściu, to myślałam, że oszaleję, a moj chłop powiedział, że jestem strasznie niecierpliwa😀jak mu powiedziałam, że w moim zadupiu nie ma takiego przejścia to się zdziwił. napisał, że jak będzie wracał z pracy to chętnie kupi pinka, ale to już raczej rano go zrobię i wszystko będzie jasne.

reklama
Do góry