reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Miałaś jakieś znieczulenie do biopsji czy na żywca? :(
Trzymam kciuki za IUI! <3 będziesz brać ovitrelle?
A gdzie tam znieczulenie... Żadnego. Na samolot i do roboty. Jeśli chodzi o ovitrelle to tak, mam wziąć w czwartek koło 12. Jutro mam sobie wstrzyknąć fostimon. Oprócz tego encorton 10, i po IUI jeszcze do tego cyclogest i clexane...

Mi przed jedną iui wyszły jakieś podwyższone leukocyty w wymazach i musieliśmy przełożyć zabieg, ale naturalnie starać się mogliśmy. Dostałam antybiotyk na kilka dni (nie pamiętam na ile). A teraz czasami stosuję Lactovaginal zapobiegawczo.
Napisałam do lekarza i kazał brać antybiotyk przez 10 dni. Akurat za 10 dni mam wizytę 😁

Ostatnia edycja:
nie wiem, czy później, czy wcześniej, ciężko powiedzieć. No ja zawsze mam wysokiego i co z tego, jak zadnej ciaży nie ma.
wiem że inaczej do tego podchodzisz skoro nie było ciązy ale ja bym dała się pokroić za taki progesteron. wpierdzielam wszystko co mogło by pomóc w jego poziomie i nic. Nie wiem dlaczego u niektorych ciałko żółte jakoś nie chce działać :(

wiem że inaczej do tego podchodzisz skoro nie było ciązy ale ja bym dała się pokroić za taki progesteron. wpierdzielam wszystko co mogło by pomóc w jego poziomie i nic. Nie wiem dlaczego u niektorych ciałko żółte jakoś nie chce działać :(
Ale suplementujesz proga? Ja wiem, że jak ktoś ma problemy to chciałby mieć takiego, ale co on jest wart sam w sobie? Nic. Jak nie ma ciąży, to nie ma on znaczenia.

reklama
Do góry