reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Apropo jeszcze fizjo uro. Znalazłam na insta profil dziewczyny, która pokazuje różne ćwiczenia, wydaje się być ciekawe.
Fizjobroszka na insta.
Dziewczyny, które były już stacjonarnie u fizjo możecie ocenić czy warto ją obserwować
Nie znajduje mi. Wyskakuje mi za to jakaś fizjo_szyszka 😃

Ostatnia edycja:
reklama
nie sumplementuje jeszcze, tutaj nie jest tak łatwo go dostać nawet w historii poronień. No chyba że pójdę prywatnie ale wtedy to naprawde spora suma za każdą wizyte plus wypisanie recepty plus wykupienie ... ale od nastepnego cyklu musze jakos koniecznie go wprowadzic bo te plamienia tez napewno o problemie świadczą

wiem że to frustrujące że nic z tego nie wynika, ale jednak lepiej że to działa niż nie :(
jasne, masz racje... nie powinnam tak gadać. Jednak powinnam się cieszyć, ze tu mój organizm dobrze funkcjonuje.
Kurde, a nie masz możliwosci np na jakąś teleporade w PL umówić się? W Polsce lekarze przepisują proga aż zanadto.

Ja byłam w ciąży raz i to pozamacicznej, nigdy nie kupiłam nic dziecięcego i nie mam w domu. Kilka razy o tym myślałam że może to przyciągnie, a potem myślałam że może zapesze. Ja i mój overthinking. 😅
Ja mam mini skarpetki „i love dad” i za każdym razem jak je niechcący znajdę to jest mi przykro że tak leżą od 1,5 roku. Kupno kocyka dla tego eksperymentu było by dla mnie raczej smutnym doświadczeniem niż pozytywnym.

Ja mam mini skarpetki „i love dad” i za każdym razem jak je niechcący znajdę to jest mi przykro że tak leżą od 1,5 roku. Kupno kocyka dla tego eksperymentu było by dla mnie raczej smutnym doświadczeniem niż pozytywnym.
ja mam jakieś śpiochy gdzieś głęboko schowane, kupione pewnie ze 2 lata temu. Nie chce o nich myśleć nawet i nastpępnym razem jak się na nie natkne to je wywale.

reklama
To ja jestem z narzeczonym od 10 lat nie zabezpieczaliśmy się wgl -stosunek przerywany na tamten moment myślałam że spoko nie trze a sie zabezpieczać żeby nie zajść . Teraz od półtora roku chcemy dziecko i jak nie było tak nie ma 😪
ŻYCIE
Oj jest kilka osób, które myślały, że im super wychodzi stosunek przerwany jako antykoncepcja. A potem szok i niedowierzanie, że to jednak nie dlatego.

Do góry