reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Jak Wam mija dzień ?
Mi fatalnie 😔 czuję się jak... 💩 🙈. Przeziębienie nie odpuszcza, być może wczoraj/dziś/ jutro owulacja...boli brzuch u nastrój cóż...no jestem bez mocy, z bólem głowy i ogólnie jakaś taka do dupy 🤷. Jeden plus, że mimo wszystko udaje nam się coś podziałać 🤷 Najchętniej poszłabym spać 😔 ale niestety męża nie ma w domu, to nie ma opcji na drzemkę 🙈
Mi też dzisiaj głowa pęka 😔 jeszcze jak pomyśle, że jutro do pracy, to mi się wszystkiego odechciewa 🥴

reklama
Przypomniało mi się dziejszy sen. Wczoraj wieczorem razem z mężem otworzyliśmy wino i oglądaliśmy Grę o tron. Zaczęliśmy od początku bo ja tylko jakieś urywki, kiedyś tam oglądałam nigdy w całości. Jedna z scen tak gdzieś się wryła w moja głowę, że przeniosła się na sen 🤦🏻‍♀️ a śniło mi się że urodziłam dziecko, karmiłam je piersią aż tu moja córka też chciała i nie mogłam się od niej odpędzić 🤯

Sikałaś coś dzisiaj ? 🙈
tak, sikam już od kilku dni. Ale jest biało, i dobrze, bo jest za wcześnie. Tak realnie patrząc jakakolwiek szansa żeby coś wyszło jest gdzieś we wtorek, ale to najwcześniej. Więc jak nic nie bedzie to też nie przesądzone. Jak w wigilię nic nie wyjdzie to już raczej można spisać na starty tą IUI.

Ja dziś leżę w łóżku i nie mam zamiaru nic robić. Wczoraj posprzątałam dom, dziś mogę w końcu odpocząć, jak chłop jest w domu. Czekam na śniadanko. Mój chłop sobie wczoraj z kolegami pobalował😣 a na jutro mamy zaproszenie do jego rodziców na pierogi, więc chociaż nie będę musiała obiadu robić. Mama do mnie zadzwoniła i powiedziała, że się wzruszyła, bo tata (który nigdy nie okazywał mi żadnych uczuć) powiedział, że jedyne czego potrzebuję na święta to mojej obecności. Świąteczny cud😀

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wczoraj wyrzuciłam kwiaty i dostałam dziś nowe, przez co mam trochę lepszy humor😇Brzuch też mnie trochę mniej boli. Przed chwilą pod domem mi lądował helikopter, więc chyba znowu coś na kopalni się stało, bo pełno karetek i straży.

głupie, nie głupie, wrzucam xD
jeśli któraś miałaby jaranko na testy clearblue :D to tu są w spoko cenie.
13 pln za sztukę, to w sumie tyle ile kosztowały w rossie, jak jeszcze były.
Ja np chciałabym mieć clearblue do zdjęcia na pamiętkę... 😂
Ja ich nie lubię😁 Kupiłam kiedyś za 60 zł, cieszyłam się jak głupia, a kreski fałszywe oczywiście. I to całkiem wyraźne.

reklama
Ja ich nie lubię😁 Kupiłam kiedyś za 60 zł, cieszyłam się jak głupia, a kreski fałszywe oczywiście. I to całkiem wyraźne.
to ja miałam 3 razy chyba i nie miałam fałszywych kresek.
Ja uważam, ze są ładne i mam jednego schowanego, żeby właśnie zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie pozywtywu kiedyś

Do góry