reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Jak Wam mija dzień ?
Mi fatalnie 😔 czuję się jak... 💩 🙈. Przeziębienie nie odpuszcza, być może wczoraj/dziś/ jutro owulacja...boli brzuch u nastrój cóż...no jestem bez mocy, z bólem głowy i ogólnie jakaś taka do dupy 🤷. Jeden plus, że mimo wszystko udaje nam się coś podziałać 🤷 Najchętniej poszłabym spać 😔 ale niestety męża nie ma w domu, to nie ma opcji na drzemkę 🙈
Mi też dzisiaj głowa pęka 😔 jeszcze jak pomyśle, że jutro do pracy, to mi się wszystkiego odechciewa 🥴

reklama
Przypomniało mi się dziejszy sen. Wczoraj wieczorem razem z mężem otworzyliśmy wino i oglądaliśmy Grę o tron. Zaczęliśmy od początku bo ja tylko jakieś urywki, kiedyś tam oglądałam nigdy w całości. Jedna z scen tak gdzieś się wryła w moja głowę, że przeniosła się na sen 🤦🏻‍♀️ a śniło mi się że urodziłam dziecko, karmiłam je piersią aż tu moja córka też chciała i nie mogłam się od niej odpędzić 🤯

Sikałaś coś dzisiaj ? 🙈
tak, sikam już od kilku dni. Ale jest biało, i dobrze, bo jest za wcześnie. Tak realnie patrząc jakakolwiek szansa żeby coś wyszło jest gdzieś we wtorek, ale to najwcześniej. Więc jak nic nie bedzie to też nie przesądzone. Jak w wigilię nic nie wyjdzie to już raczej można spisać na starty tą IUI.

Ja dziś leżę w łóżku i nie mam zamiaru nic robić. Wczoraj posprzątałam dom, dziś mogę w końcu odpocząć, jak chłop jest w domu. Czekam na śniadanko. Mój chłop sobie wczoraj z kolegami pobalował😣 a na jutro mamy zaproszenie do jego rodziców na pierogi, więc chociaż nie będę musiała obiadu robić. Mama do mnie zadzwoniła i powiedziała, że się wzruszyła, bo tata (który nigdy nie okazywał mi żadnych uczuć) powiedział, że jedyne czego potrzebuję na święta to mojej obecności. Świąteczny cud😀

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wczoraj wyrzuciłam kwiaty i dostałam dziś nowe, przez co mam trochę lepszy humor😇Brzuch też mnie trochę mniej boli. Przed chwilą pod domem mi lądował helikopter, więc chyba znowu coś na kopalni się stało, bo pełno karetek i straży.

głupie, nie głupie, wrzucam xD
jeśli któraś miałaby jaranko na testy clearblue :D to tu są w spoko cenie.
13 pln za sztukę, to w sumie tyle ile kosztowały w rossie, jak jeszcze były.
Ja np chciałabym mieć clearblue do zdjęcia na pamiętkę... 😂
Ja ich nie lubię😁 Kupiłam kiedyś za 60 zł, cieszyłam się jak głupia, a kreski fałszywe oczywiście. I to całkiem wyraźne.

reklama
Ja ich nie lubię😁 Kupiłam kiedyś za 60 zł, cieszyłam się jak głupia, a kreski fałszywe oczywiście. I to całkiem wyraźne.
to ja miałam 3 razy chyba i nie miałam fałszywych kresek.
Ja uważam, ze są ładne i mam jednego schowanego, żeby właśnie zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie pozywtywu kiedyś

Do góry