anyżowa
Fanka BB :)
Współczuję samopoczucia łączę się w dolegliwościach bólowych brzucha niestety, dostałam okres jak byłam w przychodniJak Wam mija dzień ?
Mi fatalnie czuję się jak... . Przeziębienie nie odpuszcza, być może wczoraj/dziś/ jutro owulacja...boli brzuch u nastrój cóż...no jestem bez mocy, z bólem głowy i ogólnie jakaś taka do dupy . Jeden plus, że mimo wszystko udaje nam się coś podziałać Najchętniej poszłabym spać ale niestety męża nie ma w domu, to nie ma opcji na drzemkę
Dzień mija dość szybko , wracam z Londynu po wizycie, potem w planie robienie uszek na wigilię.
Dzisiaj na wizycie dostałam receptę na azotrymecyne w dawce 500 mg raz dziennie przez 12 dni. Po wybraniu lek na F - nie mogę się odczytać dodam w załączniku i dopiero po 10-12 dniach powtórny wymaz na Ureaplasme.
Nie ma szans nawet na drożność w styczniu, nawet pod warunkiem , że to leczenie zadziała, niestety to wszystko trwa a na wynik wymazu czekałam dodatkowe 6 dni.
Mam nadzieję, że tym razem zadziała leczenie, bo mam już dość i pojawił się częstomocz, co znaczy że bakteria sobie grasuje w najlepsze
Seks przez 12 dni antybiotyku albo w prezerwatywie, a jak damy radę to abstynencja.
Jak dojadę zamówię w aptece i pewnie od poniedziałku zaczniemy brać.