reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Jak Wam mija dzień ?
Mi fatalnie 😔 czuję się jak... 💩 🙈. Przeziębienie nie odpuszcza, być może wczoraj/dziś/ jutro owulacja...boli brzuch u nastrój cóż...no jestem bez mocy, z bólem głowy i ogólnie jakaś taka do dupy 🤷. Jeden plus, że mimo wszystko udaje nam się coś podziałać 🤷 Najchętniej poszłabym spać 😔 ale niestety męża nie ma w domu, to nie ma opcji na drzemkę 🙈
Współczuję samopoczucia😪 łączę się w dolegliwościach bólowych brzucha niestety, dostałam okres jak byłam w przychodni😖

Dzień mija dość szybko , wracam z Londynu po wizycie, potem w planie robienie uszek na wigilię.
Dzisiaj na wizycie dostałam receptę na azotrymecyne w dawce 500 mg raz dziennie przez 12 dni. Po wybraniu lek na F - nie mogę się odczytać dodam w załączniku i dopiero po 10-12 dniach powtórny wymaz na Ureaplasme.
Nie ma szans nawet na drożność w styczniu, nawet pod warunkiem , że to leczenie zadziała, niestety to wszystko trwa a na wynik wymazu czekałam dodatkowe 6 dni.
Mam nadzieję, że tym razem zadziała leczenie, bo mam już dość i pojawił się częstomocz, co znaczy że bakteria sobie grasuje w najlepsze😐
Seks przez 12 dni antybiotyku albo w prezerwatywie, a jak damy radę to abstynencja.
Jak dojadę zamówię w aptece i pewnie od poniedziałku zaczniemy brać.

Załączniki

• 20231216_134822.jpg
    20231216_134822.jpg
    788,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Ja dzisiaj też ubierałam dom, choinkę i ostatnie zakupy prezentowe za mną. Jeszcze zastanawiam się kiedy upiec piernik z ciasta dojrzewającego. Dziś też zrobiłam zastrzyk z Ovi i czekam niecierpliwie do sylwestra na testowanie.
Trzymam kciuki aby zaskoczyło, po drożności zawsze oczekiwania na ciążę rosną i w pełni rozumiem🙂

Współczuję samopoczucia😪 łączę się w dolegliwościach bólowych brzucha niestety, dostałam okres jak byłam w przychodni😖

Dzień mija dość szybko , wracam z Londynu po wizycie, potem w planie robienie uszek na wigilię.
Dzisiaj na wizycie dostałam receptę na azotrymecyne w dawce 500 mg raz dziennie przez 12 dni. Po wybraniu lek na F - nie mogę się odczytać dodam w załączniku i dopiero po 10-12 dniach powtórny wymaz na Ureaplasme.
Nie ma szans nawet na drożność w styczniu, nawet pod warunkiem , że to leczenie zadziała, niestety to wszystko trwa a na wynik wymazu czekałam dodatkowe 6 dni.
Mam nadzieję, że tym razem zadziała leczenie, bo mam już dość i pojawił się częstomocz, co znaczy że bakteria sobie grasuje w najlepsze😐
Seks przez 12 dni antybiotyku albo w prezerwatywie, a jak damy radę to abstynencja.
Nie fajnie. Kurcze zdecydowaliście się na kolejny krok i tak pod górkę, jakby było mało że starania już trochę trwają...

Nie fajnie. Kurcze zdecydowaliście się na kolejny krok i tak pod górkę, jakby było mało że starania już trochę trwają...
Dokładnie, ale co zrobić, nie ma wyjścia trzeba to wyleczyć, inaczej się nie da😔 tylko mieć nadzieję, że teraz się uda, bo jak nie to chyba oszaleje. Od sierpnia cały czas coś nie idzie tak jak ma... a za chwilę styczeń. Czas leci nieubłaganie a wtedy kiedy nie trzeba to dłuży się w nieskończoność.

Przykro mi, że życie rzuca Wam dodatkowe kłody w staraniach :( ale mam nadzieję, że już niedługo po tych kłodach dojdziecie na sam szczyt marzeń🍀

reklama
Dokładnie, ale co zrobić, nie ma wyjścia trzeba to wyleczyć, inaczej się nie da😔 tylko mieć nadzieję, że teraz się uda, bo jak nie to chyba oszaleje. Od sierpnia cały czas coś nie idzie tak jak ma... a za chwilę styczeń. Czas leci nieubłaganie a wtedy kiedy nie trzeba to dłuży się w nieskończoność.
Trzymam kciuki żeby tym razem wszystko poszło po waszej myśli 🤞🏻✊🏻

Do góry