reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Hej dziewczyny. Przywitała mnie dziś awaria prądu na moim osiedlu, padły też tbsy więc zasieg też ledwo przędzie. Wczoraj skończyłam lalę w końcu 😁
PIĘKNE!!
za każdym razem jak wrzucacie coś takiego to mam poczucie "ej ja też chcę tak umieć!". A później przypominam sobie, że doba ma 24h

reklama
PIĘKNE!!
za każdym razem jak wrzucacie coś takiego to mam poczucie "ej ja też chcę tak umieć!". A później przypominam sobie, że doba ma 24h

To prawda, gdybym się nie nauczyła szydelkowac na bezrobociu kilkumiesięcznym to nigdy bym się pewnie za to nie zabrała 😂 A teraz szydelkuje wieczorami przy serialu jak odpoczywam po całym dniu

Jak Wam mija dzień ?
Mi fatalnie 😔 czuję się jak... 💩 🙈. Przeziębienie nie odpuszcza, być może wczoraj/dziś/ jutro owulacja...boli brzuch u nastrój cóż...no jestem bez mocy, z bólem głowy i ogólnie jakaś taka do dupy 🤷. Jeden plus, że mimo wszystko udaje nam się coś podziałać 🤷 Najchętniej poszłabym spać 😔 ale niestety męża nie ma w domu, to nie ma opcji na drzemkę 🙈

Jak Wam mija dzień ?
Mi fatalnie 😔 czuję się jak... 💩 🙈. Przeziębienie nie odpuszcza, być może wczoraj/dziś/ jutro owulacja...boli brzuch u nastrój cóż...no jestem bez mocy, z bólem głowy i ogólnie jakaś taka do dupy 🤷. Jeden plus, że mimo wszystko udaje nam się coś podziałać 🤷 Najchętniej poszłabym spać 😔 ale niestety męża nie ma w domu, to nie ma opcji na drzemkę 🙈

My u znajomych na urodzinach ich córki, jako że nie ma u nas prądu to przyjechaliśmy na kawę 😂 Mnie od wczoraj jajniki bolą więc się zastanawiam o co chodzi, bo pik miałam w środę i też mnie wtedy bolały. Siedzę i kminie 🙄

reklama
Jak Wam mija dzień ?
Na sprzątaniu i gotowaniu, ale przyznam że dziś bardzo się ociągam. Mam też wolny dom, jestem sam, a w tle lecą piosenki - lubię ten stan, a tak mało mam takich chwil.

Do góry