reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Hej dziewczyny. Przywitała mnie dziś awaria prądu na moim osiedlu, padły też tbsy więc zasieg też ledwo przędzie. Wczoraj skończyłam lalę w końcu 😁
PIĘKNE!!
za każdym razem jak wrzucacie coś takiego to mam poczucie "ej ja też chcę tak umieć!". A później przypominam sobie, że doba ma 24h

reklama
PIĘKNE!!
za każdym razem jak wrzucacie coś takiego to mam poczucie "ej ja też chcę tak umieć!". A później przypominam sobie, że doba ma 24h

To prawda, gdybym się nie nauczyła szydelkowac na bezrobociu kilkumiesięcznym to nigdy bym się pewnie za to nie zabrała 😂 A teraz szydelkuje wieczorami przy serialu jak odpoczywam po całym dniu

Jak Wam mija dzień ?
Mi fatalnie 😔 czuję się jak... 💩 🙈. Przeziębienie nie odpuszcza, być może wczoraj/dziś/ jutro owulacja...boli brzuch u nastrój cóż...no jestem bez mocy, z bólem głowy i ogólnie jakaś taka do dupy 🤷. Jeden plus, że mimo wszystko udaje nam się coś podziałać 🤷 Najchętniej poszłabym spać 😔 ale niestety męża nie ma w domu, to nie ma opcji na drzemkę 🙈

Jak Wam mija dzień ?
Mi fatalnie 😔 czuję się jak... 💩 🙈. Przeziębienie nie odpuszcza, być może wczoraj/dziś/ jutro owulacja...boli brzuch u nastrój cóż...no jestem bez mocy, z bólem głowy i ogólnie jakaś taka do dupy 🤷. Jeden plus, że mimo wszystko udaje nam się coś podziałać 🤷 Najchętniej poszłabym spać 😔 ale niestety męża nie ma w domu, to nie ma opcji na drzemkę 🙈

My u znajomych na urodzinach ich córki, jako że nie ma u nas prądu to przyjechaliśmy na kawę 😂 Mnie od wczoraj jajniki bolą więc się zastanawiam o co chodzi, bo pik miałam w środę i też mnie wtedy bolały. Siedzę i kminie 🙄

reklama
Jak Wam mija dzień ?
Na sprzątaniu i gotowaniu, ale przyznam że dziś bardzo się ociągam. Mam też wolny dom, jestem sam, a w tle lecą piosenki - lubię ten stan, a tak mało mam takich chwil.

Do góry