reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Jak przyjmowałas na własną rękę to informowała o tym ginekologa? Co on na to ?
Powiedziałam mojej lekarce, że mam takie mutacje hetero i od wyniku brałam acard, jestem po poronieniu ale nie znam przyczyny. W pierwszym cyklu na acardzie zaszłam w ciążę i nie wiem co dalej. Lekarka powiedziała, że jej zdaniem przy mutacji hetero nie ma potrzeby brać acardu ale jeśli daje mi to poczucie spokoju to nie zaszkodzi mi, ani dziecku 🤷 tylko żeby brać wieczorem 🙂 później ona o tym zapomniała, ja wiedziałam o odstawieniu przed porodem (35-36 tydzień).

reklama
Nie wiem, co się dzieje, ale jajniki mnie dzisiaj tak strasznie bolą i całe podbrzusze, że ledwo chodzę, ledwo żyję, nie wytrzymuję już🥲
Miałam tak właśnie dwa dni temu i byłam u fizjo uro. Rozmasowala mi mięsień biodrowo lędźwiowy i okazało się, że to on. A ja już w głowie tworzyłam czarne scenariusze.
Jak nacisnęła mi na mięsień i kazała podnieść nogę to myślałam, że jajko zniosę 😅

Ostatnia edycja:
kto się dziś nażre za darmo na wigilii firmowej?

Look At Me Reaction GIF by WWE
I co, było coś dobrego? 😛

Chyba starsze siostry tak mają. Ja przez okres dzieciństwa też byłam jak "matka" 🙈 partnerów nie wybieram siostra, chociaż jednej siostrze odradzałam jej męża, ale to zanim postanowili się pobrać. Oni działają na siebie destrukcyjnie i teraz są wiecznie u nich problemy 🤦🏻‍♀️ ale to nie tylko wina szwagra, bo siostra też dział nie przemyślanie i u nich bez terapii nigdy nie będzie dobrze. To z tych małżeństwem co pokazują jak to się nie kochają, a później jak mają jakiś problem to lecą noże 😬
Jakbym czytała o małżeństwie mojej siostry 😶

I co, było coś dobrego? 😛
Nawet, nawet :D najadłam się dobrze. Ale oczywiście siedziałam na przeciwko szefowej a koleżanka obok się pyta czy nie pije wina, ja mówię, że nie, a ona "nawet torszke?" No i mówię, że nie. Ale spojrzenia szefowej już widziałam :p wiem, że teoretycznie bym mogła no ale nie chcę, nie potrzebuje.

reklama
Do góry