reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Nie mogę Was nadrobić! Koniec roku w pracy to jakiś armagedon! Testowanie miało być wczoraj, ale myślałam że do tego czasu pojawi się okres ( pierwszy prawilny od poronienia) i temperatura dalej wysoko a dziś wyszedł chujocien na teście .. i bądź tu człowieku mądry🤯🤯

Chujocienia może nie być widać na zdjęciu, ledwo widać na zywo.. pierwszy raz rozebrałam pinka - to powinno być w bingo 😂😂

Załączniki

• IMG_3371.jpeg
    IMG_3371.jpeg
    151,9 KB · Wyświetleń: 147
  • IMG_3370.jpeg
    IMG_3370.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 150
W ogóle pogorszył mi się humor.
Teoretycznie wchodzę w dni płodne teraz, w chłop mnie informuje, że go coś rozkłada.
Nie dość, że te jego pływaki i tak są leniwe i koślawe to jeszcze będzie chory.
Cały czas pod górkę 😢
Leniwe i koślawe pod wpływem leków rozrzedzających mogą mieć łatwiej😁
My acc w płodne pijemy oboje 😁

reklama
Nie mogę Was nadrobić! Koniec roku w pracy to jakiś armagedon! Testowanie miało być wczoraj, ale myślałam że do tego czasu pojawi się okres ( pierwszy prawilny od poronienia) i temperatura dalej wysoko a dziś wyszedł chujocien na teście .. i bądź tu człowieku mądry🤯🤯

Chujocienia może nie być widać na zdjęciu, ledwo widać na zywo.. pierwszy raz rozebrałam pinka - to powinno być w bingo 😂😂
Widzę...🤞🤞
I tempka wysoko, więc czekamy na kolejny test🙂

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry