reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Muszę wam to pokazać, bo mnie to rozwaliło XD
Chciałam zrobić zdjęcie testu, żeby pokazać mojemu chłopu, że na tych testach ciągle są te fabryczne kreski widoczne. Wchodzę w galerię, patrzę – rozmazało się, aż nagle widzę napis w tle😂

Załączniki

• IMG_1197.jpeg
    IMG_1197.jpeg
    91,5 KB · Wyświetleń: 172
reklama
Nie mogę Was nadrobić! Koniec roku w pracy to jakiś armagedon! Testowanie miało być wczoraj, ale myślałam że do tego czasu pojawi się okres ( pierwszy prawilny od poronienia) i temperatura dalej wysoko a dziś wyszedł chujocien na teście .. i bądź tu człowieku mądry🤯🤯

Chujocienia może nie być widać na zdjęciu, ledwo widać na zywo.. pierwszy raz rozebrałam pinka - to powinno być w bingo 😂😂

Załączniki

• IMG_3371.jpeg
    IMG_3371.jpeg
    151,9 KB · Wyświetleń: 138
  • IMG_3370.jpeg
    IMG_3370.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 143
W ogóle pogorszył mi się humor.
Teoretycznie wchodzę w dni płodne teraz, w chłop mnie informuje, że go coś rozkłada.
Nie dość, że te jego pływaki i tak są leniwe i koślawe to jeszcze będzie chory.
Cały czas pod górkę 😢
Leniwe i koślawe pod wpływem leków rozrzedzających mogą mieć łatwiej😁
My acc w płodne pijemy oboje 😁

reklama
Nie mogę Was nadrobić! Koniec roku w pracy to jakiś armagedon! Testowanie miało być wczoraj, ale myślałam że do tego czasu pojawi się okres ( pierwszy prawilny od poronienia) i temperatura dalej wysoko a dziś wyszedł chujocien na teście .. i bądź tu człowieku mądry🤯🤯

Chujocienia może nie być widać na zdjęciu, ledwo widać na zywo.. pierwszy raz rozebrałam pinka - to powinno być w bingo 😂😂
Widzę...🤞🤞
I tempka wysoko, więc czekamy na kolejny test🙂

Do góry