reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Nie mogę Was nadrobić! Koniec roku w pracy to jakiś armagedon! Testowanie miało być wczoraj, ale myślałam że do tego czasu pojawi się okres ( pierwszy prawilny od poronienia) i temperatura dalej wysoko a dziś wyszedł chujocien na teście .. i bądź tu człowieku mądry🤯🤯

Chujocienia może nie być widać na zdjęciu, ledwo widać na zywo.. pierwszy raz rozebrałam pinka - to powinno być w bingo 😂😂

To bingo nasze ma bardzo dużo okienek 🤣

A co do testu - no widzę krechę, różowiutka! ❤️

reklama
Hej dziewczyny !!
Kilka dni temu miałam termin miesiączki której nie dostałam wczoraj czułam się fatalnie i zrobiłam test i jest ledwo widoczna kreseczka dziś rano poszłam na krew i beta hcg 164 !! ❤️ na który tydzień to wyglada ??

Dodam ze jestem z Gdańska mam 7 miesięczna córkę i cudownego partnera ❤️
Przeczytaj proszę pierwszy post i zapraszam Cię na wątek dla sierpniowych mam :) powodzenia :)

Nie wiem, co się dzieje, ale jajniki mnie dzisiaj tak strasznie bolą i całe podbrzusze, że ledwo chodzę, ledwo żyję, nie wytrzymuję już🥲

Który dzień cyklu? Mnie podczas tej owulacji też tak boli podbrzusze, jakbym już zaraz miała dostać miesiączki… 😬
23dc☺️ U mnie owulacja tydzień temu była, a ostatni cykl 29 dni miał. Zawsze jak mam z prawego jajnika, to potem mnie boli podbrzusze i jakoś 3/4 dni przed okresem przestaje, ale aż taki ból się jeszcze nie zdarzył. Okropne to jest.

reklama
Do góry