reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Nie jesteś odosobniona, ja tez tak mam. I pierdnąć na luzie można hahahaha
U nas to jest tak, że ja nie mogę tego robić bo przeciez kobiety nie pierdzą ale jemu wolno 😵‍💫
my…. Nie. W swojej obecności nie, ale jak się siedzi na klopie to słychać.
Biorę te czopki neostreptaza, i takie bony po tym puszczam że masakra. Dziś, poszłam na poranne siusiu, a że tylko siusiu to otwarte drzwi, a tu taki głośny pierd 😂😂😂😂

reklama
jak pierdy to czuję się wręcz wywołana z lasu 😂 ja sobie nieźle pozwalam, ale mam jedną zasadę że pierdzę tylko w toalecie bo niby tylko tak robią damy. Tylko to co tam się dzieje to do damy nie pasuje 😅

Ah no i chrapie 🙈 mój mąż biedny już walczy na różne sposoby, zatyczki, lekkie budzenie ale dzisiaj obudziło mnie jego głośne, sfrustrowane "już nie moooge!" W nocy po kilku próbach przekręcania mnie na inny bok itd 😬
Możesz przyjść chociaż na jedną noc przyjść spać z moim starym? Niech zobaczy jak ja się czuję jak on chrapię mi do ucha xD

Możesz dać namiar na tego fizjo-uro?
https://www.femistrefa.pl
Jest kalendarz online ale zostało bardzo mało wizyt na grudzień. Jak zadzwonicie to myślę, że coś znajdą :) w zakładce "zespół" macie opisane kto i czym się zajmuje. Ja byłam u Moniki - młoda dziewczyna, ale naprawdę z podejściem, holistycznie patrząca na przypadek. Będzie mnie konsultować z Beatą i podejmą decyzję czy mnie nie "oddać" do niej na wizyty w razie w :)

jedną kołdrę mamy to fakt, łóżko 160x200 więc raczej spoko :D znaczy z mężem też lubię, żeby nie było, ale właśnie jak dziewczyny piszą nieraz, ze jak nie ma mężą to nie mogą spać to dla mnie obce uczucie :D
My mamy 200x220 a połową i tak jestem za łóżkiem, bo się nie mieszczę 😂 ale śpimy z psem, który zajmuje połowę łóżka 🙈

Ja nie lubię gdy ktoś pierdzi przy mnie, dlatego sama staram się robić to w toalecie, albo w innym miejscu, w którym jestem sama. Mój mąż się stara, ale często mu się nie udaje - na szczęście nauczył się mnie ostrzegać, żebym mogła się oddalić na bezpieczną odległość lub nie wchodzić w strefę skażenia 😅
O to to 😁 u mnie wygląda tak samo 😅

Właśnie wróciłam od mojego gina. Niestety torbiel jak była tak dalej jest mimo brania leków (na szczęście nie urosła) 😥 do tego przerośnięte endometrium (najpewniej ono było przyczyną krwawień) i malutki polip... stymulacja w kolejnym cyklu odpada i na razie mam brać dupka. Za 5 tyg kolejna wizyta 😥

reklama
My mamy 200x220 a połową i tak jestem za łóżkiem, bo się nie mieszczę 😂 ale śpimy z psem, który zajmuje połowę łóżka 🙈
Ja chciałam takie wielkie, bo nasze psice się rozpychają. Niestety mamy tylko 160x200. Luby umie spać na ramie od łóżka 😁 nawet jak jest miejsce to śpi na krawędzi. Mieścimy się z dwoma psicami(jedna mała, druga średnia) i bombelek.

Do góry