Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tak samoserio mnie boli brzuch jakby okres się zbliżał. Co ta głowa potrafi uczynić to nie mam pytań
Łykaj, łykaj serduszkowe tabletki, to musi być przeznaczenie (to leczenie problemów sercowych to tylko przykrywka )Dzięki. Niby brałam 2 miesiące acard na własną rękę... Jak nie wyjdzie w tym miesiącu to chyba wezmę też w styczniu. A w międzyczasie zrobię te badania.
No ja w zeszłym cyklu myślałam, że ocipieje z moją macicą w tym cyklu mam wywalone i moja macica teżserio mnie boli brzuch jakby okres się zbliżał. Co ta głowa potrafi uczynić to nie mam pytań
Ehh przykro mi.Właśnie wróciłam od mojego gina. Niestety torbiel jak była tak dalej jest mimo brania leków (na szczęście nie urosła) do tego przerośnięte endometrium (najpewniej ono było przyczyną krwawień) i malutki polip... stymulacja w kolejnym cyklu odpada i na razie mam brać dupka. Za 5 tyg kolejna wizyta
W pierwszej ciąży cały pierwszy trymestr tak mnie bolał brzuch, a raczej podbrzusze.serio mnie boli brzuch jakby okres się zbliżał. Co ta głowa potrafi uczynić to nie mam pytań
A czy te badania są drogie ? Pewnie są w pakietach, trzeba zrobić kilka wskaźników.Łykaj, łykaj serduszkowe tabletki, to musi być przeznaczenie (to leczenie problemów sercowych to tylko przykrywka )
Też, była maskara.A cycki ?
trobobofilia na test dna kosztuje jakś 400-500 złA czy te badania są drogie ? Pewnie są w pakietach, trzeba zrobić kilka wskaźników.