Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koło 22 zaczęło boleć, więc mam nadzieję, że komórka jeszcze przeżyłatak pytam bo jeśli owulacja była wczoraj to pamiętaj, że komórka jajowa żyje max 12h (ale raczej mówi się, że której) plus czas dopłynięcia plemników
Więc jeśli faktycznie owu była wczoraj to z dzisiejszego seksu raczej ciąży nie będzie. Bardziej z wcześniejszych
100% prawdaPrzeglądam sobie tiktoka i nagle takie coś...jest ciężko ale nie poddajemy się ja to tak tu zostawię bo może którejś z Was też trochę sprawi że się zrobi lepiej na serduszku Zobacz załącznik 1593926
Mi standardowo można wpisać@Karolina_123 i @aurii_orelii czekamy jeszcze na wieści od Was
Jak Ty to zrobiłaś? moje rosną i wzorki się tracą. Jedynie jak odwrócę wzorkiem do blachy, to zostaje.
A jakie było w maju jak mogę zapytać? Właśnie zmagamy się z kiepskim nasieniem (powtórki z badania nie robiliśmy bo zaszłam e ciążę po 3 miesiącach (poroniona) ale się przymierzamy), więc takie historie to miód na moje uszyDziewczyny, to badanie chyba nie juz jakies tragiczne, co ?
Zobacz załącznik 1593907Zobacz załącznik 1593908
w porównaniu do badań z maja, sporo lepiej, co myślicie?
Ja dopiero przed chwilą skończyłam zajęcia, które zaczęłam o 8, właśnie nalałam wino i włączyłam Harrego Potteraco tu taka cisza!! Zapraszam pogadać