Mademoiselle_Nika
Moderator
BANKOWO! już testu nie trzeba robić!Haha tu chwilowe przeziębienie zaraz po dniach płodnych, teraz zęby i klujące się aż 4 pryszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BANKOWO! już testu nie trzeba robić!Haha tu chwilowe przeziębienie zaraz po dniach płodnych, teraz zęby i klujące się aż 4 pryszcze
Łooooo mój mózg"Jak kobietę boli ząb to jest w ciąży"
„Rysio nie może w to uwierzyć, że albo będzie córka albo będzie syn”Łooooo mój mózg
Dziewczyny wielkie GRATULACJE za kreseczki. Nie wracajcie tutaj chyba, że po rodzeństwo.@Karolina_123 i @aurii_orelii czekamy jeszcze na wieści od Was
a czym potwierdziłaś wczoraj owu?Gratulacje wszystkim dziewczynom z pozytywami
U mnie wieczorem owulacja była, ale nie mieliśmy siły po urodzinach przyjaciela, więc będziemy działać za chwilkę. Podbrzusze mnie tak ciągnie od prawego jajnika, że nie mogę normalnie chodzić