LadyCaro
Fanka BB :)
dziś rano odpaliłam kamień filozoficznyJa dopiero przed chwilą skończyłam zajęcia, które zaczęłam o 8, właśnie nalałam wino i włączyłam Harrego Pottera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziś rano odpaliłam kamień filozoficznyJa dopiero przed chwilą skończyłam zajęcia, które zaczęłam o 8, właśnie nalałam wino i włączyłam Harrego Pottera
Moj plan na listopad i grudzień to obejrzenie wszystkich - jestem na zakonie Feniksadziś rano odpaliłam kamień filozoficzny
ja póki co to tak puszczam w tle i lecą ale muszę kiedyś siąść uczciwie do wszystkichMoj plan na listopad i grudzień to obejrzenie wszystkich - jestem na zakonie Feniksa
Dla mnie to idealne filmy na jesienno-zimowe wieczory - nie muszę się na nich skupiać (bo znam na pamięć), a są miło otulające dawno nie czytałam wszystkich książek. Wrócę do tego będąc w ciąży ;Dja póki co to tak puszczam w tle i lecą ale muszę kiedyś siąść uczciwie do wszystkich
ja też, a mam wszystkie mam w planach przeczytać.Dla mnie to idealne filmy na jesienno-zimowe wieczory - nie muszę się na nich skupiać (bo znam na pamięć), a są miło otulające dawno nie czytałam wszystkich książek. Wrócę do tego będąc w ciąży ;D
Fakt, może nie dla dzieci, ale dla młodzieży już spoko - braterstwo, przyjaźń i te sprawyja też, a mam wszystkie mam w planach przeczytać.
No ja uważam, że 1 i 2 są otulające, ale im dalej w las tym bardziej srogo nie wiem ile by musiało mieć moje dziecko lat, żeby obejrzeć księcia i insygnia
o matko! Tak nie chce tej odwilży. Chciałam, zeby ten snieg leżał to świątWygląda na to, że przyszła do nas odwilż i lawiny śniegu lecą nam z dach, przez co nasza suczka ma sraczke ze strachu (bo to taki odważny owczarek) - czuje, że to będzie gówniana noc
U nas dokładnie to samo. Leci z dachu jak nie wiem. A ja nie lubię takich sytuacji. Suczce sraczki zazdroszczę, bo ja dzisiaj męża wysyłałam po lactulolWygląda na to, że przyszła do nas odwilż i lawiny śniegu lecą nam z dach, przez co nasza suczka ma sraczke ze strachu (bo to taki odważny owczarek) - czuje, że to będzie gówniana noc