reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
ja póki co to tak puszczam w tle i lecą :D ale muszę kiedyś siąść uczciwie do wszystkich :D
Dla mnie to idealne filmy na jesienno-zimowe wieczory - nie muszę się na nich skupiać (bo znam na pamięć), a są miło otulające ;) dawno nie czytałam wszystkich książek. Wrócę do tego będąc w ciąży ;D

Dla mnie to idealne filmy na jesienno-zimowe wieczory - nie muszę się na nich skupiać (bo znam na pamięć), a są miło otulające ;) dawno nie czytałam wszystkich książek. Wrócę do tego będąc w ciąży ;D
ja też, a mam wszystkie :D mam w planach przeczytać.
No ja uważam, że 1 i 2 są otulające, ale im dalej w las tym bardziej srogo :p nie wiem ile by musiało mieć moje dziecko lat, żeby obejrzeć księcia i insygnia :D

A jakie było w maju jak mogę zapytać? 😁 Właśnie zmagamy się z kiepskim nasieniem (powtórki z badania nie robiliśmy bo zaszłam e ciążę po 3 miesiącach (poroniona) ale się przymierzamy), więc takie historie to miód na moje uszy ❤️❤️
Załączam, ołówkiem pisane te z piątku.
Mam nadzieję, że widoczne 20231210_202841.jpg20231210_202823.jpg

ja też, a mam wszystkie :D mam w planach przeczytać.
No ja uważam, że 1 i 2 są otulające, ale im dalej w las tym bardziej srogo :p nie wiem ile by musiało mieć moje dziecko lat, żeby obejrzeć księcia i insygnia :D
Fakt, może nie dla dzieci, ale dla młodzieży już spoko - braterstwo, przyjaźń i te sprawy ;)

reklama
Wygląda na to, że przyszła do nas odwilż i lawiny śniegu lecą nam z dach, przez co nasza suczka ma sraczke ze strachu (bo to taki odważny owczarek) - czuje, że to będzie gówniana noc 💩😅
U nas dokładnie to samo. Leci z dachu jak nie wiem. A ja nie lubię takich sytuacji. Suczce sraczki zazdroszczę, bo ja dzisiaj męża wysyłałam po lactulol 💩🤡

Do góry