reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dla mnie to idealne filmy na jesienno-zimowe wieczory - nie muszę się na nich skupiać (bo znam na pamięć), a są miło otulające ;) dawno nie czytałam wszystkich książek. Wrócę do tego będąc w ciąży ;D

Widzę, że mamy tu potteromaniaczke ❤️ Ja sobie robię co jakiś czas maraton filmów i książek 🥰 Uwielbiam uniwersum Pottera

Ja czuję jakbym miała płuca wypluć 😪 Wczoraj zbadałam dla świętego spokoju crp czy to czasem nie bakteryjne i jednak wirus 🙈 Probuje go wygonić witaminkami, lekami od internisty i oszczędzaniem się bo dziś cały dzień byłam taka słaba, że masakra.
mnie w zasadzie wczoraj po samej IUI zaczeło gardło boleć i dziś się rozhulało. Mam nadzieje, ze nic więcej mnie nie weźmie

mnie w zasadzie wczoraj po samej IUI zaczeło gardło boleć i dziś się rozhulało. Mam nadzieje, ze nic więcej mnie nie weźmie

Trzymam kciuki żeby nie wzięło. Mam wrażenie że większość jest wokół chora, ciągle ktoś mi pisze ze albo gardło rozorane jakby ktoś kota rozjuszonego tam wpuścił, albo bol mięśni i grypopodobne objawy chociaż testy negatywne albo gruźlicze kaszle (jak u mnie). Dziś w niemocy poprosiłam niemeza by mi groprinosin kupił. Przynajmniej się pooszukuje, ze na pewno zabije te wirusiska i bedzie mi mentalnie lepiej😂🙈

reklama
Do góry