reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Hejka dziewczyny dawno mnie nie było jakoś mentalnie odcięłam się od bodźców zewnętrznych podczas starań. Ale za to okres mi się ustabilizował. Chciałam dziś napisać i wrócić do was i żebyście mnie wpisały na jutro na testowanie, ale dziś po drugiej zmianie nie wytrzymałam i zrobiłam test. I chyba rano muszę lecieć na badania....koniecznie.

Hejka dziewczyny dawno mnie nie było jakoś mentalnie odcięłam się od bodźców zewnętrznych podczas starań. Ale za to okres mi się ustabilizował. Chciałam dziś napisać i wrócić do was i żebyście mnie wpisały na jutro na testowanie, ale dziś po drugiej zmianie nie wytrzymałam i zrobiłam test. I chyba rano muszę lecieć na badania....koniecznie.
Leć - koniecznie🤞

Korzystaliście z testów APTEO bo ja pierwszy raz mąż dziś kupował w aptece. Po zrobieniu testu praktycznie od razu druga kreska zaczęła się robić i jest mocna. Mam nadzieję, że nie nie jest błędny ani nic. Rano zrobię jeszcze jeden i lecę na betę i proga.

A ja się boję iść do takiej osoby. W sensie czuję irracjonalny lęk. Że powie mi coś czego nie chce usłyszeć i później będzie się to przebijało w mojej podświadomości i świadomości.
Też się bałam i opowiedziała mi totalne bzdury 😂 później nawet się skontaktowałam, że jak to możliwe że nic a nic się nie sprawdziło (to była nie przychylna przyszłość), to mi powiedziała że czasem tak się zdarza i to jest 1% przypadku 🙈 i to nie tak że ja wgl nie wzięłam to do siebie, przyglądałam się ludziom bo było tam min. wyrokowanie mnie w pracy na kasę. U mojej siostry znowu wszystko się sprawdziło 🤷🏻‍♀️ ja jeszcze to tłumacze wiarą, ona nie wierzy a ja tak.

Korzystaliście z testów APTEO bo ja pierwszy raz mąż dziś kupował w aptece. Po zrobieniu testu praktycznie od razu druga kreska zaczęła się robić i jest mocna. Mam nadzieję, że nie nie jest błędny ani nic. Rano zrobię jeszcze jeden i lecę na betę i proga.
U mnie były białe w tym cyklu 😉 więc 🤞🏻

Też się bałam i opowiedziała mi totalne bzdury 😂 później nawet się skontaktowałam, że jak to możliwe że nic a nic się nie sprawdziło (to była nie przychylna przyszłość), to mi powiedziała że czasem tak się zdarza i to jest 1% przypadku 🙈 i to nie tak że ja wgl nie wzięłam to do siebie, przyglądałam się ludziom bo było tam min. wyrokowanie mnie w pracy na kasę. U mojej siostry znowu wszystko się sprawdziło 🤷🏻‍♀️ ja jeszcze to tłumacze wiarą, ona nie wierzy a ja tak.
A irydolog to nie wrozbita.
Ja miałam wizytę z lekarka z pochodzenia z Mongolii, z dyplomem Akademi medycznej wydz lekarskiego.
Ona mi powiedziała różne rzeczy z zakresu mojego zdrowia a nie tego co się dzieje wokół mnie. Patrzyła na ostatnie badania min szczególnie na tarczyce.
No to z oczy wyszło, że mam problemy z układem kostno stawowym - tak mam od dzieciństwa. Serce i ciśnienie- tak bradykardia. Mówiła że mam uważać na jelita / tak rak w rodzinie /. No i wg medcycy chińskiej jestem yang.

Jak się czujesz?
a dziękuję bardzo, fantastycznie. Zupełnie jakby nigdy nic 😬 ostatnie dwa dni miałam wypchane po brzegi i tak tylko z doskoku zaglądałam, a teraz jestem u teściów, jakoś bez sensu się szybko wyspałam 😆 a raczej po wzięciu leków już nie zasnęłam także zaraz się ogarniam i schodzę na dół. Dziś będziemy piec pierniczki 😊 ale szwagierka niestety się pochorowała to zabraknie mi kogoś do idealnego dopracowania detali😉

Załączniki

• IMG_3960.jpeg
    IMG_3960.jpeg
    102,1 KB · Wyświetleń: 75
reklama
a dziękuję bardzo, fantastycznie. Zupełnie jakby nigdy nic 😬 ostatnie dwa dni miałam wypchane po brzegi i tak tylko z doskoku zaglądałam, a teraz jestem u teściów, jakoś bez sensu się szybko wyspałam 😆 a raczej po wzięciu leków już nie zasnęłam także zaraz się ogarniam i schodzę na dół. Dziś będziemy piec pierniczki 😊 ale szwagierka niestety się pochorowała to zabraknie mi kogoś do idealnego dopracowania detali😉
U mnie w domu robi się różne zdobienia na pierniczkach, ale takich detali dotychczas nie było ;)

Do góry