wrobelmm
Fanka BB :)
A to wredna cholera!Cudu nie będzie. Przylazła menada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to wredna cholera!Cudu nie będzie. Przylazła menada.
Ciekawe. Z moich sióstr też wyczytano i wyróżniono, a za to u mnie kompletnie nic i nie wiem czy jestem takim wyjątkiem czy zła osoba się za to brała.Super, że poszłaś, a dzieci bez prezentów dadzą sobie radę
O tym czytaniu z oczu opowiadała mi siostra, gdy z mężem chodzili do pewnej Mongołki na terapię. Wyczytała wszystko co ich boli i jak żyją.
A bo Ty zdrowa jesteśCiekawe. Z moich sióstr też wyczytano i wyróżniono, a za to u mnie kompletnie nic i nie wiem czy jestem takim wyjątkiem czy zła osoba się za to brała.
Cholera 21DC a mnie tak pobolewa podbrzusze dziwnie
A ja się boję iść do takiej osoby. W sensie czuję irracjonalny lęk. Że powie mi coś czego nie chce usłyszeć i później będzie się to przebijało w mojej podświadomości i świadomości.Ciekawe. Z moich sióstr też wyczytano i wyróżniono, a za to u mnie kompletnie nic i nie wiem czy jestem takim wyjątkiem czy zła osoba się za to brała.
Myślisz, że to to?
Nie,myśle ze przyjdzie do poniedziałkuMi też się dzieje, ale całkiem w drugą stronę. To ja:
Zobacz załącznik 1593436
To co, wpisujemy na poniedziałek na testowanie?
I jeszcze jasne spodnieTeż ciągle sprawdzam czy mnie zalało. Zastanawiam się nad wykonaniem testu w celu wywołania okresu. Podobno to przywołuje...