Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Ja oczywiście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie na straty ? Ja Covida przechodziłam w ciąży i wszystko było elegancko. Proszę się tutaj nie załamywać, pić ciepłe herbatki z imbirem i działać mnie w tym tygodniu na nogi postawiło grzane wino ale takie mocno lecznicze, długo gotowaneDziewczyny, moje przeziębienie to najprawdopodobniej był covid, którym dodatkowo zaraziłam męża. U mnie na test już pewnie za późno, bo objawy ustąpiły, ale mąż rozłożony na maksa, dzisiaj się przetestuje. Jeżeli się potwierdzi, to ile myślicie cykli po tym mamy spisać na straty ? 3-4? cieszyłam się, że zaraz będzie po @ i świątecznie się zabierzemy do roboty, ale czarno to widzę.
Ja zamawiam z nordic naturals prenatal dha lub prenacaps dha. Długo studiowałam stosunek dha do EPA i w tych dwóch mi się wydawało że jest najlepszy plus też ilość dha jest dla mnie ok.a ja chciałam dziś ubrac choinke, piec pierniczki, a wczoraj wieczorem ktos przypomniał mi, że dziś mam zajęcia na uczelni no i siedze i słucham
szukam dobrych omega 3-6-9 , te swanson chyba maja sensowny skład, ktos coś?
Wiesz. Czasem lepszy dobra, szczera osoba niż fanatyczny katolik lub taki co to chodzi do kościoła a nie mający ani jednej cechy godnej naśladowania.Łączę się z Tobą w bólu - zajęcia mam dziś do popołudnia i jutro do wieczora . A jeszcze dzisiaj, po zajęciach, jedziemy na urodziny mojej chrześnicy (nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać, że ludzie - znając moje poglądy - chcą abym była chrzestną ich dzieci ).
Bo ten jeden jest specjalnie pod inseminację, a drugi na później na domowe seksy.Hej! Ja po monitoringu, jeden pęcherz 22mm, drugi niestety tylko 15. Ale robimy dzis. Właśnie czekamy na walenie xD
Ma to sensBo ten jeden jest specjalnie pod inseminację, a drugi na później na domowe seksy.
Ok, z tym się zgadzam, bo dla mnie bycie rodzicem chrzestnym to zobowiązanie do bycia niejako przyjacielem i takim dobrym duchem tego dziecka, i wspieranie go na różnych etapach życia oraz pokazywania np. jak cieszyć się życiem, dostrzegając piękno małych rzeczy, będąc jednocześnie dobrym dla siebie i innych. I są dzieci, dla których czuje się „matką chrzestną”, mimo braku obrządku chrztu. Niemniej sama formuła chrztu wg kk, zobowiązuje do wychowywania dziecka w wierze, zgodnie z nauką i powagą kościoła etc. a od tego jestem bardzo daleka, czego moi bliscy i przyjaciele są w pełni świadomi, i z tego wynika mój dysonans.Wiesz. Czasem lepszy dobra, szczera osoba niż fanatyczny katolik lub taki co to chodzi do kościoła a nie mający ani jednej cechy godnej naśladowania.
Hej! Ja po monitoringu, jeden pęcherz 22mm, drugi niestety tylko 15. Ale robimy dzis. Właśnie czekamy na walenie xD