Leanne
Fanka BB :)
No raczejMyślisz, że to to?
Ja to zawsze tak myślę i po cichu modlę się o mały cud ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No raczejMyślisz, że to to?
Ooo..zajrzałam na ich funpage na fb i posłuchałam wywiadu z lekarka z Novum nt dlaczego nie warto badac zarodkow przed ivf. W szoku jestemMoże któraś z Was będzie chciała skorzystać: bezpłatne zajęcia psychologiczne przed świętami
Może Love Moshino ? Albo Light Blue D&G...acz to bardziej świeżość.ostatnio pojawił się temat tych stronek typu francuskie perfumy etc. Może się znacie na zapachach i jesteście w stanie polecić coś, co pachnie świeżością, czystością, niczym wyprane pranie? (nie że o zapachu płynu do prania tylko coś co przywodzi na myśl czystość)
Obydwa znam i używałam latami szukam czegoś nowegoMoże Love Moshino ? Albo Light Blue D&G...acz to bardziej świeżość.
Tych nie znamA Dkny to zielone butelka jak jabłuszko?
W tej materii chyba najgorszy jest pierwszy raz ;-) ja dziś dostałam wyniki i pół wieczoru je analizowałam.Ja w tym tyg. byłam na badaniach krwi, całe multum, chyba z 15 fiolek. Pokłuła mnie przeokropnie, już miałam dość. Może coś znajdą, bo męża wyniki widziałam i wszystko w normie, czasem blisko dolnej lub górnej granicy, ale w mieści się w widełkach. Jeszcze go tylko musze zawieźć na badanie nasienia, bo sam to chyba nigdy nie dotrze