reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Mi też coś się dzieje 🙈 chłop jak mnie dziś zobaczył to mi powiedział, że się boi mojego wzroku 😂🤣
Mi też się dzieje, ale całkiem w drugą stronę. To ja:
1702055527399.png

Melduje ze mimo iż jestem na ławce okres spóźnia mi się 2 dni 🙄
Ciagle czuje jakbym miała go zaraz dostać,biegam do laZienki a tam nic…
Jak nie dostanę do poniedziałku to w pon rano robię test 😃
Od tego cyklu miałam być już na tabletkach,ale jak pisałam zapomniałam o nich
Dodatkowo od tego cyklu biorę dziecioróbski magnez wiec będę żywym testerem czy działa
To co, wpisujemy na poniedziałek na testowanie? 😈

reklama
A czemu spisywać na straty?
czytalam, że covid źle wpływa na płodność u mężczyzn. Do tego jeszcze mąż dostał antybiotyk i ma wysoką gorączkę. Wiem że pewnie popadam w czarne myśli, ale od razu się nasuwa, że jak się nam zdrowym nie udaje to co dopiero po covidzie 🙄 chociaż kto wie, może na przekór wszystkiego uda właśnie teraz, pozostaje próbować jak się wyleczy 💪

czytalam, że covid źle wpływa na płodność u mężczyzn. Do tego jeszcze mąż dostał antybiotyk i ma wysoką gorączkę. Wiem że pewnie popadam w czarne myśli, ale od razu się nasuwa, że jak się nam zdrowym nie udaje to co dopiero po covidzie 🙄 chociaż kto wie, może na przekór wszystkiego uda właśnie teraz, pozostaje próbować jak się wyleczy 💪
jak zaczynałam karierę na forum, czyli dobrych parę lat temu była taka dziewczyna. Oboje z mężem mieli covida, więc postanowili omijać dni płodne. Zaszła 😅 a starali się chyba jakiś rok wcześniej.

Grudzień to miesiąc cudów ;)
Oby :)
A ja byłam dziś na akupunkturze📍📍 Na początku mialam taka normalną konsultację, a potem dr czytała mi z oczu.
Ogólnie rzecz biorąc powiedziała to co dzieje się z moim ciałem. A i powiedziała że jestem nerwusem, że niby to widać w oku. No tak, wszystko się zgadzało. Powiedziała, że w sumie to sporo ma pacjentek z podobnym problemem.
Zapisalam na kilka kolejnych sesji.
Zobaczymy. Może akurat przed transferem pomoże.
Dlatego w tym roku dzieci w rodzinie będą bez prezentów od cioci 😂

reklama
Oby :)
A ja byłam dziś na akupunkturze📍📍 Na początku mialam taka normalną konsultację, a potem dr czytała mi z oczu.
Ogólnie rzecz biorąc powiedziała to co dzieje się z moim ciałem. A i powiedziała że jestem nerwusem, że niby to widać w oku. No tak, wszystko się zgadzało. Powiedziała, że w sumie to sporo ma pacjentek z podobnym problemem.
Zapisalam na kilka kolejnych sesji.
Zobaczymy. Może akurat przed transferem pomoże.
Dlatego w tym roku dzieci w rodzinie będą bez prezentów od cioci 😂
Super, że poszłaś, a dzieci bez prezentów dadzą sobie radę ;)

O tym czytaniu z oczu opowiadała mi siostra, gdy z mężem chodzili do pewnej Mongołki na terapię. Wyczytała wszystko co ich boli i jak żyją.

Do góry