reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Mi też coś się dzieje 🙈 chłop jak mnie dziś zobaczył to mi powiedział, że się boi mojego wzroku 😂🤣
Mi też się dzieje, ale całkiem w drugą stronę. To ja:
1702055527399.png

Melduje ze mimo iż jestem na ławce okres spóźnia mi się 2 dni 🙄
Ciagle czuje jakbym miała go zaraz dostać,biegam do laZienki a tam nic…
Jak nie dostanę do poniedziałku to w pon rano robię test 😃
Od tego cyklu miałam być już na tabletkach,ale jak pisałam zapomniałam o nich
Dodatkowo od tego cyklu biorę dziecioróbski magnez wiec będę żywym testerem czy działa
To co, wpisujemy na poniedziałek na testowanie? 😈

reklama
A czemu spisywać na straty?
czytalam, że covid źle wpływa na płodność u mężczyzn. Do tego jeszcze mąż dostał antybiotyk i ma wysoką gorączkę. Wiem że pewnie popadam w czarne myśli, ale od razu się nasuwa, że jak się nam zdrowym nie udaje to co dopiero po covidzie 🙄 chociaż kto wie, może na przekór wszystkiego uda właśnie teraz, pozostaje próbować jak się wyleczy 💪

czytalam, że covid źle wpływa na płodność u mężczyzn. Do tego jeszcze mąż dostał antybiotyk i ma wysoką gorączkę. Wiem że pewnie popadam w czarne myśli, ale od razu się nasuwa, że jak się nam zdrowym nie udaje to co dopiero po covidzie 🙄 chociaż kto wie, może na przekór wszystkiego uda właśnie teraz, pozostaje próbować jak się wyleczy 💪
jak zaczynałam karierę na forum, czyli dobrych parę lat temu była taka dziewczyna. Oboje z mężem mieli covida, więc postanowili omijać dni płodne. Zaszła 😅 a starali się chyba jakiś rok wcześniej.

Grudzień to miesiąc cudów ;)
Oby :)
A ja byłam dziś na akupunkturze📍📍 Na początku mialam taka normalną konsultację, a potem dr czytała mi z oczu.
Ogólnie rzecz biorąc powiedziała to co dzieje się z moim ciałem. A i powiedziała że jestem nerwusem, że niby to widać w oku. No tak, wszystko się zgadzało. Powiedziała, że w sumie to sporo ma pacjentek z podobnym problemem.
Zapisalam na kilka kolejnych sesji.
Zobaczymy. Może akurat przed transferem pomoże.
Dlatego w tym roku dzieci w rodzinie będą bez prezentów od cioci 😂

reklama
Oby :)
A ja byłam dziś na akupunkturze📍📍 Na początku mialam taka normalną konsultację, a potem dr czytała mi z oczu.
Ogólnie rzecz biorąc powiedziała to co dzieje się z moim ciałem. A i powiedziała że jestem nerwusem, że niby to widać w oku. No tak, wszystko się zgadzało. Powiedziała, że w sumie to sporo ma pacjentek z podobnym problemem.
Zapisalam na kilka kolejnych sesji.
Zobaczymy. Może akurat przed transferem pomoże.
Dlatego w tym roku dzieci w rodzinie będą bez prezentów od cioci 😂
Super, że poszłaś, a dzieci bez prezentów dadzą sobie radę ;)

O tym czytaniu z oczu opowiadała mi siostra, gdy z mężem chodzili do pewnej Mongołki na terapię. Wyczytała wszystko co ich boli i jak żyją.

Do góry