Lwica1410
Fanka BB :)
Nie tylko TobieTen gif kojarzy mi się z czymś zupełnie innym, niż sprzątanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tylko TobieTen gif kojarzy mi się z czymś zupełnie innym, niż sprzątanie
Trzymam kciuki za styczeń!U mnie dzisiaj 11dpo, byłam pewna ze temperatura poszybuje dzisiaj w dół a tu niespodzianka. Na nowo rozbudziło to nadzieje ale niestety negatywny pink i one step dał z rana plaskacza w twarz na otrzeźwienie lepsze niż kawa jutro okres i zaczynamy znów od początku
Mi też coś się dzieje chłop jak mnie dziś zobaczył to mi powiedział, że się boi mojego wzrokuJakoś tak ten grudzień mnie nastraja
nie trzeba spisywać cykli na startyDziewczyny, moje przeziębienie to najprawdopodobniej był covid, którym dodatkowo zaraziłam męża. U mnie na test już pewnie za późno, bo objawy ustąpiły, ale mąż rozłożony na maksa, dzisiaj się przetestuje. Jeżeli się potwierdzi, to ile myślicie cykli po tym mamy spisać na straty ? 3-4? cieszyłam się, że zaraz będzie po @ i świątecznie się zabierzemy do roboty, ale czarno to widzę.
A czemu spisywać na straty?Dziewczyny, moje przeziębienie to najprawdopodobniej był covid, którym dodatkowo zaraziłam męża. U mnie na test już pewnie za późno, bo objawy ustąpiły, ale mąż rozłożony na maksa, dzisiaj się przetestuje. Jeżeli się potwierdzi, to ile myślicie cykli po tym mamy spisać na straty ? 3-4? cieszyłam się, że zaraz będzie po @ i świątecznie się zabierzemy do roboty, ale czarno to widzę.
Też ciągle sprawdzam czy mnie zalało. Zastanawiam się nad wykonaniem testu w celu wywołania okresu. Podobno to przywołuje...Melduje ze mimo iż jestem na ławce okres spóźnia mi się 2 dni
Ciagle czuje jakbym miała go zaraz dostać,biegam do laZienki a tam nic…
Jak nie dostanę do poniedziałku to w pon rano robię test
Od tego cyklu miałam być już na tabletkach,ale jak pisałam zapomniałam o nich
Dodatkowo od tego cyklu biorę dziecioróbski magnez wiec będę żywym testerem czy działa
Też mam takie obserwacje ale może jednak test Cię zaskoczy i okres jeszcze długo nie przyjdzieTeż ciągle sprawdzam czy mnie zalało. Zastanawiam się nad wykonaniem testu w celu wywołania okresu. Podobno to przywołuje...