reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
U mnie dzisiaj 11dpo, byłam pewna ze temperatura poszybuje dzisiaj w dół a tu niespodzianka. Na nowo rozbudziło to nadzieje ale niestety negatywny pink i one step dał z rana plaskacza w twarz na otrzeźwienie lepsze niż kawa 😅 jutro okres i zaczynamy znów od początku
Trzymam kciuki za styczeń!
Co to za aplikacja?

Dziewczyny, moje przeziębienie to najprawdopodobniej był covid, którym dodatkowo zaraziłam męża🤧. U mnie na test już pewnie za późno, bo objawy ustąpiły, ale mąż rozłożony na maksa, dzisiaj się przetestuje. Jeżeli się potwierdzi, to ile myślicie cykli po tym mamy spisać na straty 😭? 3-4? cieszyłam się, że zaraz będzie po @ i świątecznie się zabierzemy do roboty, ale czarno to widzę.

Dziewczyny, moje przeziębienie to najprawdopodobniej był covid, którym dodatkowo zaraziłam męża🤧. U mnie na test już pewnie za późno, bo objawy ustąpiły, ale mąż rozłożony na maksa, dzisiaj się przetestuje. Jeżeli się potwierdzi, to ile myślicie cykli po tym mamy spisać na straty 😭? 3-4? cieszyłam się, że zaraz będzie po @ i świątecznie się zabierzemy do roboty, ale czarno to widzę.
nie trzeba spisywać cykli na starty :)
Wiele kobiet zaszło i w czasie covidu.
Jedynie co to u męża może osłabić plemniki ale nie musi

A czemu spisywać na straty?

Melduje ze mimo iż jestem na ławce okres spóźnia mi się 2 dni 🙄
Ciagle czuje jakbym miała go zaraz dostać,biegam do laZienki a tam nic…
Jak nie dostanę do poniedziałku to w pon rano robię test 😃
Od tego cyklu miałam być już na tabletkach,ale jak pisałam zapomniałam o nich
Dodatkowo od tego cyklu biorę dziecioróbski magnez wiec będę żywym testerem czy działa

Melduje ze mimo iż jestem na ławce okres spóźnia mi się 2 dni 🙄
Ciagle czuje jakbym miała go zaraz dostać,biegam do laZienki a tam nic…
Jak nie dostanę do poniedziałku to w pon rano robię test 😃
Od tego cyklu miałam być już na tabletkach,ale jak pisałam zapomniałam o nich
Dodatkowo od tego cyklu biorę dziecioróbski magnez wiec będę żywym testerem czy działa
Też ciągle sprawdzam czy mnie zalało. Zastanawiam się nad wykonaniem testu w celu wywołania okresu. Podobno to przywołuje...

reklama
Do góry