babielato_
Fanka BB :)
11 dpoBardzo ładnie widać. Powiedz jeszcze ile dni po byłaś 1.12 bo to był ten pierwszy?
@Mademoiselle_Nika wpisz mi okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11 dpoBardzo ładnie widać. Powiedz jeszcze ile dni po byłaś 1.12 bo to był ten pierwszy?
@Mademoiselle_Nika wpisz mi okres
To raczej miała w układzie homozygotycznych. Heterozugotyczny jest tą łagodniejszą wersja i heparyna jak już to po pozytywnym teście. Czasami wdrażają tylko acard a czasami twierdzą, że i bez acrdu się obejdzie. Co lekarz to inne zalecenia. Ale pięknie to opisała wyżej @Mademoiselle_Nikaznajoma miała
To samo, w trakcie starań heparyna i od pozytywna heparyna i acard.
Pewnie, że tak - w końcu za coś płacimy tym wszystkim lekarzom To tylko takie moje rozważania i rozkminy przed (spodziewanym) własnym iuino to racja, ale z kolei jak podaliby mi Ovi za wcześnie to pękłyby niedojrzałe pęcherzyki. Nie wiem, zdaje się na lekarza. Jak nie pyknie to nastepnym razem będę negocjowac.
dokładnie nie wiem, ale miała przez to dwa poronienia, więc zalecono jej w trakcie starań rozrzedzać krew, bo to był problem, miała przy tym zakazTo raczej miała w układzie homozygotycznych. Heterozugotyczny jest tą łagodniejszą wersja i heparyna jak już to po pozytywnym teście. Czasami wdrażają tylko acard a czasami twierdzą, że i bez acrdu się obejdzie. Co lekarz to inne zalecenia. Ale pięknie to opisała wyżej @Mademoiselle_Nika
zobaczymy co jutro powiedzą mi tam. Ja tak patrząc na kalendarz to bym wolała w poniedziałek, ale może skoro mój rogaznim jest taki nadgorliwy i wyprodukował 2 pęcherze to i owulka będzie szybciejPewnie, że tak - w końcu za coś płacimy tym wszystkim lekarzom To tylko takie moje rozważania i rozkminy przed (spodziewanym) własnym iui
Niezbadane są wyroki jajnikówzobaczymy co jutro powiedzą mi tam. Ja tak patrząc na kalendarz to bym wolała w poniedziałek, ale może skoro mój rogaznim jest taki nadgorliwy i wyprodukował 2 pęcherze to i owulka będzie szybciej
Racja ja bym miała dylemat co lepsze kp, czy mm ale to nie temat na to forum Narazie niech ktoś stworzy instrukcję dla plemników, komórek jajowych i blastuli jak to się robi
Jestem za kp ale okazuje się że brakowało mi mleka a przez otoczenie i nagonke (inaczej nie da się tego nazwać) głodziłam dziecko. Ona nie chciała później mm (żadnego i z żadnej butelki). Horror przez pół roku.Podobne doświadczenia mam, ale jak to @Aksamitka28 pisała takie tematy nie na ten wątek
Dziękuje.To raczej miała w układzie homozygotycznych. Heterozugotyczny jest tą łagodniejszą wersja i heparyna jak już to po pozytywnym teście. Czasami wdrażają tylko acard a czasami twierdzą, że i bez acrdu się obejdzie. Co lekarz to inne zalecenia. Ale pięknie to opisała wyżej @Mademoiselle_Nika
Uprzejmie proszę o to aby to był ostatni post w tym temacie i dylematem mleka MM i KP. Wymianę doświadczeń proszę przenieść na priv z szacunku do dziewczyn, które nie miały dane tego horroru przeżywać, chodź bardzo chcą i się starają.Jestem za kp ale okazuje się że brakowało mi mleka a przez otoczenie i nagonke (inaczej nie da się tego nazwać) głodziłam dziecko. Ona nie chciała później mm (żadnego i z żadnej butelki). Horror przez pół roku.
Trafiłyśmy na cudowną gastroenterolog która zaleciła rozszerzenie diety zanim mała skończyła 4 miesiące i to był strzał w 10. Miałyśmy już skierowanie do szpitala a ona zaczęła przybierać.
Oczywiscie historia dłuższą ale nie będę zanudzać
Dlatego ja nie namawiam do żadnego sposobu karmienia, każdy zrobi po swojemu. Piszę tylko o sobie, że od razu po powrocie do domu drugie dziecko dostanie mm (pierś oczywiście też ale już wiem, że ona nie wystarczy)