Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Toxo - nie przechodziłaś nigdy, nie masz przeciwciał. Trzeba będzie uważać na siebie w ciąży tj mycie owoców, warzyw. Mix sałat raczej odpadają z diety.hej, pomożecie mi w interpretacji wyników?
czyli mogę podchodzić do IUI, wszystko jest ok?Toxo - nie przechodziłaś nigdy, nie masz przeciwciał. Trzeba będzie uważać na siebie w ciąży tj mycie owoców, warzyw. Mix sałat raczej odpadają z diety.
Różyczka - masz przeciwciała, pewnie byłaś szczepiona
CMV - wskazuje na przebyte zakażenie, przeciwciała na wirus
Ne masz zapalenia typy C wątroby ani B![]()
Za duża ciąży odpowiedzialność abym Ci powiedziała tak/nie. Szczególnie, że nie wiem jakie są procedury i wymagania do IUI.czyli mogę podchodzić do IUI, wszystko jest ok?
Ja dzisiaj tez jestem taaaka śpiąca i to nawet 9dpo, gdyby nie negatywne testy to tez bym myślała ze jestem w ciążyAle zaliczyłam drzemkę o rany! Gdyby nie to, że jestem 15DC już bym myślała, że jestem w ciąży![]()
Nie, zawsze w aplikacjach/na stronach internetowych.Czy jak robilyście odpłatnie badanie progesteronu w Luxmed to też musialyscie jechać po wynik do placówki? W aplikacji mam tylko informację że badanie wykonane i wynik jest do odebrania w placówce...
możeszczyli mogę podchodzić do IUI, wszystko jest ok?
Ehh to nie wiem o co może im chodzić z tym wynikiem...Nie, zawsze w aplikacjach/na stronach internetowych.
Jedynym badaniem jakie miałam do odbioru to grupa krwi w Synevo, bo diagnostyka udostępniła wynik online.