reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Spisałam ten cykl na straty, a wczoraj 26 dc niespodzianka - pozytywny owulak i dziś wzrost temperatury 😍
@Mademoiselle_Nika Z ławeczki rezerwowych poproszę na 14.12.

@LadyCaro byłam w Turcji na all in w Side w sierpniu, gorąco 40oC, piękne tereny, super jedzenie, tanio jak się potargujesz, leżaki bezpłatne - mega nam się podobało!😍

reklama
Ja byłam w wakacje, na własną rękę w Antalyi, bardzo spoko. Mieliśmy airbn w centrum miasta.
Na plazy leżanki płatne .
Ogólnie polecam, jedzonko pyszne, soczki z ulicy pychotka.
Siostra poleciała na all do Side - bardzo zadowolona.
Zastanawiamy sie też nad styczniem.

Spisałam ten cykl na straty, a wczoraj 26 dc niespodzianka - pozytywny owulak i dziś wzrost temperatury 😍

@LadyCaro byłam w Turcji na all in w Side w sierpniu, gorąco 40oC, piękne tereny, super jedzenie, tanio jak się potargujesz, leżaki bezpłatne - mega nam się podobało!😍
Właśnie celujemy w Side maj czerwiec, mam nadzieję że pogoda będzie dobra.

Dzień dobry drogie Panie, to czas na testowanie!

Przed napisaniem na wątku zapoznaj się z poniższymi informacjami.
‼️Uwaga‼️Wątek nie służy to oceniania "czy ten test jest pozytywny". Tutaj zapisujemy się na wspólne testowanie, wspólnie odliczamy i przeżywamy wszystkie emocje z tym związane.

🗣Jeżeli chcesz brać udział w dyskusji - zapisz się na testowanie. Jeżeli nie testujesz, a chcesz z nami porozmawiać - zapisz się na pauzę.
📝 Nowe użytkowniczki, nowe udzielające - napisz proszę coś o sobie, wstaw awatar (pozwoli nam zapamiętać Ciebie i Twoją historię).
Tworzymy tutaj bezpieczną przystań dla wszystko starających się. Najważniejsze zasady to wzajemny szacunek, zrozumienie, empatia. Z zakazów: nie udzielamy rad typu "odpuść, samo przyjdzie", oraz nie wrzucamy testów do oceny.

🗓Kalendarz:
☃️1.12
❄️2.12 @nieznośne_poplątanie ⛔
⛄3.12 @babielato_ 🍼@królowa_kresek😉🙃 @Kanelbulle👑 (3.12) @Aksamitka28
❄️4.12 @spoko23 @Papatk_a
☃️5.12 @amusedxxx
❄️6.12
⛄7.12 @magda05
❄️8.12
☃️9.12
❄️10.12 @Karolina_123 @aurii_orelii @dorota8
⛄11.12 @Kejcik
❄️12.12 @nomeolvides @ejżja89
☃️13.12
❄️14.12 @Kosinka94 @Mademoiselle_Nika
⛄15.12 @Nelka85 @madziulix
❄️16.12 @Anahstasia
☃️17.12 @drugi.bejbik
❄️18.12 @kropka. @Leanne
⛄19.12 @c_or_nelia
❄️20.12 @Żonkaa @krasulkaa
☃️21.12
❄️22.12 @nikaplis @Ann2907
⛄23.12
❄️24.12 @kicikocia @Carmen2412👑
☃️25.12
❄️26.12 @Kasienkaol
⛄27.12
❄️28.12
☃️29.12
❄️30.12 @spekoppar_
⛄31.12 @Motylkowa! @Lily_of_the_valley

Legenda:
🍼 - ciąża
🩸- okres
⛔- negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny
👑 - urodziny

Pauzujące/ławka rezerwowych:
@LadyCaro
@annn1
@sylwica1410
@Oleczka309
@dosiasamosia
@Kitsune
@CaroShell
@zarathos
@Sharley
@Love_sun
@agata8051
@wrobelmm

Gość Honorowy: @Bolilol

Za wszystkie i każdą z osobna trzymam kciuki! 🤰
Witam. Chciałabym zapisać się na testowanie na 10.12.

o jeżu, testujemy razem 🥰
Witam. Chciałabym zapisać się na testowanie na 10.12.
hej, wpisałam. Będzie miło jak napiszesz kilka słów o sobie, ile się staracie, który cykl itp :)

Dzień dobry drogie Panie, to czas na testowanie!

Przed napisaniem na wątku zapoznaj się z poniższymi informacjami.
‼️Uwaga‼️Wątek nie służy to oceniania "czy ten test jest pozytywny". Tutaj zapisujemy się na wspólne testowanie, wspólnie odliczamy i przeżywamy wszystkie emocje z tym związane.

🗣Jeżeli chcesz brać udział w dyskusji - zapisz się na testowanie. Jeżeli nie testujesz, a chcesz z nami porozmawiać - zapisz się na pauzę.
📝 Nowe użytkowniczki, nowe udzielające - napisz proszę coś o sobie, wstaw awatar (pozwoli nam zapamiętać Ciebie i Twoją historię).
Tworzymy tutaj bezpieczną przystań dla wszystko starających się. Najważniejsze zasady to wzajemny szacunek, zrozumienie, empatia. Z zakazów: nie udzielamy rad typu "odpuść, samo przyjdzie", oraz nie wrzucamy testów do oceny.

🗓Kalendarz:
☃️1.12
❄️2.12 @nieznośne_poplątanie ⛔
⛄3.12 @babielato_ 🍼@królowa_kresek😉🙃 @Kanelbulle👑 (3.12) @Aksamitka28
❄️4.12 @spoko23 @Papatk_a
☃️5.12 @amusedxxx
❄️6.12
⛄7.12 @magda05
❄️8.12
☃️9.12
❄️10.12 @Karolina_123 @aurii_orelii @dorota8 @okokokokok
⛄11.12 @Kejcik
❄️12.12 @nomeolvides @ejżja89
☃️13.12
❄️14.12 @Kosinka94 @Mademoiselle_Nika
⛄15.12 @Nelka85 @madziulix
❄️16.12 @Anahstasia
☃️17.12 @drugi.bejbik
❄️18.12 @kropka. @Leanne
⛄19.12 @c_or_nelia
❄️20.12 @Żonkaa @krasulkaa
☃️21.12
❄️22.12 @nikaplis @Ann2907
⛄23.12
❄️24.12 @kicikocia @Carmen2412👑
☃️25.12
❄️26.12 @Kasienkaol
⛄27.12
❄️28.12
☃️29.12
❄️30.12 @spekoppar_
⛄31.12 @Motylkowa! @Lily_of_the_valley

Legenda:
🍼 - ciąża
🩸- okres
⛔- negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny
👑 - urodziny

Pauzujące/ławka rezerwowych:
@LadyCaro
@annn1
@sylwica1410
@Oleczka309
@dosiasamosia
@Kitsune
@CaroShell
@zarathos
@Sharley
@Love_sun
@agata8051
@wrobelmm

Gość Honorowy: @Bolilol

Za wszystkie i każdą z osobna trzymam kciuki! 🤰
Hej, proszę o wpisanie na 13 grudnia 😊 jestem tutaj pierwszy raz, staramy się od 4 miesięcy

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie ciepłe słowa ❤️ Jesteście fantastyczne ❤️ Dostałam tutaj niesamowitą ilość wsparcia. Szkoda, że swoich starań nie zaczęłam wcześniej, ale życie taki mi scenariusz napisało i już.
Co ma być to będzie. Teraz czas na regenerację, bo co chwilę jakiś problem ze zdrowiem. Obawiam się, że będę Was trochę podglądać, niecierpliwie czekając na Wasze kreseczki 😉⏸.
Zmykam, zanim mnie prowadząca pogoni 😂

Dziewczyny, dziękuję za wszystkie ciepłe słowa ❤️ Jesteście fantastyczne ❤️ Dostałam tutaj niesamowitą ilość wsparcia. Szkoda, że swoich starań nie zaczęłam wcześniej, ale życie taki mi scenariusz napisało i już.
Co ma być to będzie. Teraz czas na regenerację, bo co chwilę jakiś problem ze zdrowiem. Obawiam się, że będę Was trochę podglądać, niecierpliwie czekając na Wasze kreseczki 😉⏸.
Myszko, zawsze jesteś tutaj mile widziana nasza fajterko 🙏🏻 myślę, że mimo braku starań i tak znajdzie się dla Ciebie miejsce honorowe na comiesięcznym wątku 💓💓😎

Happy I Love You GIF by Warner Bros. Deutschland

Ja, jako prowadząca wątku, nigdy Cię nie pogonię. Mam nadzieje, że to mój ostatni wątek, ale gdyby nie (wiemy, los jest przewrotny) na moim wątku możesz zawsze pisać. Odzywaj się czasami jak będziesz miała ochotę dać znać co tam słychać ;)
Ja też Ci dziękuje, bo przez cały mój czas na kreskach dostałam bardzo dużo wsparcia i ciepłych słów od Ciebie.

reklama
Do góry