reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Nie dawno wracałam i powiem Wam że hardkor droga. Start na miejscu pasażera, pod wpływem % "to auto tylko dlabbab i dziadków. Zero frajdy" . Za to ja szczęśliwa jak nie wiem i już chyba nie będę jeździć aż tak zestresowana 🙂

reklama
A ja na przekór nie znam ani jednej pary. Wszystkie naturalnie. Wystarczyło uregulować tsh.
Ba w rodzinie męża dziecko za dzieckiem się rodzi. Co spowodowało wysyp pytań w nasza stronę o dziecko. Bo jesteśmy odchyleniem od normy 2 lata po ślubie i bez dziecka. :)
U mnie 2,5 roku i to samo i ciągłe pytania🤦🏽‍♀️

U nas śniegu nasypało ogrom. Raczej nici z planowanych łyżw, ale za to pójdziemy na długi zimowy spacer ze śniegiem po kolana :) u was też tak pięknie za oknem?

Nie mogę sobie przypomnieć żadnej żenującej sytuacji, chyba wyparłam z pamięci :D u mnie alkoholem wyboru za gówniarza była wiśniówka lub cytrynówka <3 ostatnio nawet kupiłam sobie cytrynówkę do wspominania czasów i jakoś to nie to :)
Za oknem może pięknie ale jak się wyjdzie to wrócić się nie da😂

reklama
1701586983090.png

Dobrej niedzieli niedzieli dziewczyny ❄️💙

Do góry