reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Może jakiś błąd aplikacji. :) Ostatnio jakaś dziewczyna na forum pisała, że mogła się umówić tylko na badania nie na czczo. Na badania na czczo nie mogła.
Nie dobieraj sobie do głowy, że coś z wynikiem jest nie tak :)
Właśnie tak już zaczęłam się zastanawiać czy nie jest jakiś za wysoki/niski. No nic jakoś wytrzymam do poniedziałku/wtorku.

Właśnie tak już zaczęłam się zastanawiać czy nie jest jakiś za wysoki/niski. No nic jakoś wytrzymam do poniedziałku/wtorku.
Spokojnie :)
Moim zdaniem albo błąd ze stroną, aplikacją i nie ma potrzeby się nakręcać. A może już wdrażają zabezpieczenia związane z wyciekiem danych z ALABu w duchu "lepiej uczyć się na cudzych błędach". Jeżeli prowadzą prace serwisowe to część badań może być nie dostępna. A przecież chodzi o bezpieczeństwo danych pacjentów a w konsekwencji o bardzo duże pieniądze. Of course to tylko moja teoria :)
Proga robiłaś na potwierdzenie owulacji?

Może jakiś błąd aplikacji. :) Ostatnio jakaś dziewczyna na forum pisała, że mogła się umówić tylko na badania nie na czczo. Na badania na czczo nie mogła.
Nie dobieraj sobie do głowy, że coś z wynikiem jest nie tak :)
Tak, to byłam ja i nadal mam ten problem, na betę muszę się przez infolinię umawiać i specjalnie mi skierowanie tam wystawiają 🫣 A mój mąż normalnie na swoim koncie może ;)

Ja dziś 12 dpo w 9 dpo test był , no i można się domyśleć że biało,dziś dziwne brązowe upławy/ plamienia w srode @ więc pewnie mnie już uświadamia,że przyjdzie i mogę się przegnać znowu z ciazem 🥺🥺 Mikołaj nie przeczytał najwyraźniej mojego listu co do prezentu pod choinkę 🥺👶🏼 kolejne święta bez sensu.
Trzymam kciuki za wasze dwie kreseczki ✊🏼🍀

Toxo - nie przechodziłaś nigdy, nie masz przeciwciał. Trzeba będzie uważać na siebie w ciąży tj mycie owoców, warzyw. Mix sałat raczej odpadają z diety.
Różyczka - masz przeciwciała, pewnie byłaś szczepiona
CMV - wskazuje na przebyte zakażenie, przeciwciała na wirus

Ne masz zapalenia typy C wątroby ani B :)
Przeciwciała CMV są negatywne w obu mianach, więc nie przeszła zakażenia.

Spokojnie :)
Moim zdaniem albo błąd ze stroną, aplikacją i nie ma potrzeby się nakręcać. A może już wdrażają zabezpieczenia związane z wyciekiem danych z ALABu w duchu "lepiej uczyć się na cudzych błędach". Jeżeli prowadzą prace serwisowe to część badań może być nie dostępna. A przecież chodzi o bezpieczeństwo danych pacjentów a w konsekwencji o bardzo duże pieniądze. Of course to tylko moja teoria :)
Proga robiłaś na potwierdzenie owulacji?
Tak, co prawda może to być 9/10 dzień po ale ciekawa jestem czy była owulka. W tym miesiącu nietypowo długo mi się utrzymuje ból piersi itd. Więc może to od wysokiego proga. Pierwszy raz też wyłapałam wysoki poziom Lh.

reklama
Do góry