Mademoiselle_Nika
Moderator
Może jakiś błąd aplikacji.Ehh to nie wiem o co może im chodzić z tym wynikiem...
Nie dobieraj sobie do głowy, że coś z wynikiem jest nie tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jakiś błąd aplikacji.Ehh to nie wiem o co może im chodzić z tym wynikiem...
Właśnie tak już zaczęłam się zastanawiać czy nie jest jakiś za wysoki/niski. No nic jakoś wytrzymam do poniedziałku/wtorku.Może jakiś błąd aplikacji.Ostatnio jakaś dziewczyna na forum pisała, że mogła się umówić tylko na badania nie na czczo. Na badania na czczo nie mogła.
Nie dobieraj sobie do głowy, że coś z wynikiem jest nie tak![]()
SpokojnieWłaśnie tak już zaczęłam się zastanawiać czy nie jest jakiś za wysoki/niski. No nic jakoś wytrzymam do poniedziałku/wtorku.
Tak, to byłam ja i nadal mam ten problem, na betę muszę się przez infolinię umawiać i specjalnie mi skierowanie tam wystawiająMoże jakiś błąd aplikacji.Ostatnio jakaś dziewczyna na forum pisała, że mogła się umówić tylko na badania nie na czczo. Na badania na czczo nie mogła.
Nie dobieraj sobie do głowy, że coś z wynikiem jest nie tak![]()
Przeciwciała CMV są negatywne w obu mianach, więc nie przeszła zakażenia.Toxo - nie przechodziłaś nigdy, nie masz przeciwciał. Trzeba będzie uważać na siebie w ciąży tj mycie owoców, warzyw. Mix sałat raczej odpadają z diety.
Różyczka - masz przeciwciała, pewnie byłaś szczepiona
CMV - wskazuje na przebyte zakażenie, przeciwciała na wirus
Ne masz zapalenia typy C wątroby ani B![]()
prawda! Dzięki za czujność.Przeciwciała CMV są negatywne w obu mianach, więc nie przeszła zakażenia.
Tak, co prawda może to być 9/10 dzień po ale ciekawa jestem czy była owulka. W tym miesiącu nietypowo długo mi się utrzymuje ból piersi itd. Więc może to od wysokiego proga. Pierwszy raz też wyłapałam wysoki poziom Lh.Spokojnie
Moim zdaniem albo błąd ze stroną, aplikacją i nie ma potrzeby się nakręcać. A może już wdrażają zabezpieczenia związane z wyciekiem danych z ALABu w duchu "lepiej uczyć się na cudzych błędach". Jeżeli prowadzą prace serwisowe to część badań może być nie dostępna. A przecież chodzi o bezpieczeństwo danych pacjentów a w konsekwencji o bardzo duże pieniądze. Of course to tylko moja teoria
Proga robiłaś na potwierdzenie owulacji?
Ja już teżJak byłaś młodszą to nie ma o czym mówić. Ja teraz jestem wyszczekana![]()