reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ja miałam sporo żenujących sytuacji. Ale teraz nic mi do głowy nie przychodzi. Jak sobie przypomnę, to napiszę. Pamiętam tylko uczucie jak nagle robiłam się czerwona jak burak.

tak, to mnie też boli. Że człowiek odpowiedzialny i ch mu w d, a w jakichś nawet poatologicznych rodzinach dzieci wyskakują jedno po drugim.
Też tak mam, bliska koleżanka po pierwszym dziecku nie chciała już kolejnego, jeden stosunek 'prezent na urodziny męża' kilka miesięcy po porodzie i z tego córka... Całą ciąże narzekała że nie usunie, ale nie chce tego dziecka. I jeszcze że jak juz to wolałaby drugiego syna... A potem jednak zadowolona że ma dwójkę.
Ja nigdy w życiu nic nie paliłam, żadnego papierosa ani sziszy nawet 🫣 Piwa też nie piję 😁 ale ogólnie jestem trudnym przypadkiem, bo też nigdy nie jadłam żadnego hamburgera z Maca 🤡
Też nigdy nic nie paliłam, ale piwo piję i do maca chodzę czasami :D

A dla mnie to perfumy i jeśli coś piję, to raczej wino lub wódkę (drugie tylko przy okazji imprez z tańcami). I wódkę w drinku z wodą i cytryną 😅
Jeden z moich ulubionych drinów - wódka sour 👌
spróbujcie whisky z sokiem pomarańczowym 😃
Ja polecam białe porto ze spritem i limonką 🤤 Nie pije już alko od 2,5 roku i w ogóle mnie nie ciągnie, ale takiego porto bym nie odmówiła 😁 wódki sour może też nie 😅

Chcesz mnie zabić ? Żadnego łączenia alkoholu z sokiem pomarańczowym, a grejpfrutowym już w ogóle 🙈 chyba, że ktoś ma ochotę na zgon 🤣 ale podobno najlepszy do drinków sok porzeczkowy, bo w dwie strony smakuje tak samo 🤣🤣🤣
co, studenckie czasy się przypominają? Zapijanie wódki i przez to każdy sok do dziś smakuje wódką? 😂

reklama
Do góry