Kitsune
Moderator
Kurde, też mam taką ochotę że szok na jakąś zeróweczkęJa kupiłam piwo bezalkoholowe, będziemy dawać w szyję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, też mam taką ochotę że szok na jakąś zeróweczkęJa kupiłam piwo bezalkoholowe, będziemy dawać w szyję
Też tak mam, bliska koleżanka po pierwszym dziecku nie chciała już kolejnego, jeden stosunek 'prezent na urodziny męża' kilka miesięcy po porodzie i z tego córka... Całą ciąże narzekała że nie usunie, ale nie chce tego dziecka. I jeszcze że jak juz to wolałaby drugiego syna... A potem jednak zadowolona że ma dwójkę.tak, to mnie też boli. Że człowiek odpowiedzialny i ch mu w d, a w jakichś nawet poatologicznych rodzinach dzieci wyskakują jedno po drugim.
Też nigdy nic nie paliłam, ale piwo piję i do maca chodzę czasamiJa nigdy w życiu nic nie paliłam, żadnego papierosa ani sziszy nawet Piwa też nie piję ale ogólnie jestem trudnym przypadkiem, bo też nigdy nie jadłam żadnego hamburgera z Maca
Jeden z moich ulubionych drinów - wódka sourA dla mnie to perfumy i jeśli coś piję, to raczej wino lub wódkę (drugie tylko przy okazji imprez z tańcami). I wódkę w drinku z wodą i cytryną
Ja polecam białe porto ze spritem i limonką Nie pije już alko od 2,5 roku i w ogóle mnie nie ciągnie, ale takiego porto bym nie odmówiła wódki sour może też niespróbujcie whisky z sokiem pomarańczowym
Chcesz mnie zabić ? Żadnego łączenia alkoholu z sokiem pomarańczowym, a grejpfrutowym już w ogóle chyba, że ktoś ma ochotę na zgon ale podobno najlepszy do drinków sok porzeczkowy, bo w dwie strony smakuje tak samospróbujcie whisky z sokiem pomarańczowym
co, studenckie czasy się przypominają? Zapijanie wódki i przez to każdy sok do dziś smakuje wódką?Chcesz mnie zabić ? Żadnego łączenia alkoholu z sokiem pomarańczowym, a grejpfrutowym już w ogóle chyba, że ktoś ma ochotę na zgon ale podobno najlepszy do drinków sok porzeczkowy, bo w dwie strony smakuje tak samo
o jaaaaa jest na Netflixie? Kocham ten film!Wpiszę Was jutro skarby. Właśnie oddaje się hedonistycznym przyjemnością: piję winko i oglądam „Nigdy w życiu”.
W imieniu redakcji, Judyta
A realnie bezcenne jak każde i domyślam się, że patrząc jak śpi znów byś to zrobiłaNie wiem, czy Cię to pocieszy, ale dziecko, które właśnie śpi w łóżeczku obok, kosztowało nas 8 lat i prawie 200 tysięcy
na YouTube też kocham więc odpaliłamo jaaaaa jest na Netflixie? Kocham ten film!