reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Tak się zastanawiam kiedy piłam ostatnio alkohol. W młodości ulubiony drink to była wódka popijania piwem 😅 Jak się zestarzałam to pijałam główni piwo lub mieszanki koleżanki.

reklama
Muszę Was rozkręcić trochę. Może poopowiadajcie jakieś swoje żenujące historie z życia?
Ja pamiętam, jak byłam dzieckiem i byłam na basenie w lato. Chciałam usiąść na dnie więc zaparłam się o nogę (jak mi się wydawało) mojego brata. Ja sie wynurzam a to obcy facet. I mówi do swojego koleżki "O, za nogę mnie złapała. Dobrze, że nie za tą trzecią" 😂
Czasem myślę, że moje życie składa się głównie z takich historii 😅 Niech Wam wystarczy, że w dniu, gdy poznałam mojego męża, musiał mi trzymać włosy gdy ja 🤮

Treść właśnie opowiadał jak za jego czasów chodziło się do panienki, to chłopaki wylewało na siebie %%. Smród alkoholu równał się pieniądze 🙈😂
Kojarzy mi się to tylko z 18 urodzinami kumpla, gdy skończyła się wódka i ktoś przywiózł spirytus, który to był rozrabiany z wodą podczas tej samej imprezy i spożywany jeszcze „na ciepło” - przez jakieś dwa lata, od tej sytuacji, nie byłam w stanie wąchać tanich perfum 😂

co, studenckie czasy się przypominają? Zapijanie wódki i przez to każdy sok do dziś smakuje wódką? 😂
Seminarium z farmakologii 😂😂😂 nie łączymy leków i alkoholu z pomarańczą i grejpfrutem 😂 na co kolega "aaaaaa to dlatego mnie odcina na każdej imprezie" 🤣🤣🤣. Wstyd przyznać ale ja na studiach byłam wzorową kurą domową 🤦🏻‍♀️ pić się nauczyłam po studiach z kolegą z pracy 😂 aktualnie moim mężem 🙈 Do dziś pamiętam jak pojechaliśmy z narzeczonym do niego i jego narzeczonej na domówkę i pierwszy raz piłam whisky z colą (perfumy) ale sączyłam, nic nie czułam....fajny wieczór i nagle bez ostrzeżenia spadłam z fotela (nie miał jednej nogi ale to mnie nie tłumaczy 🤣). Tak rozpoczęła się moja przygoda z whisky 😂 Dziś jestem wielbicielką Chivasa z colą, delikatny smak, przyjemne, pijalne 🙂 raz na jakiś czas, wieczorem 🙂. Na początku starań w ogóle nie piłam, bo jak to tak....ale po roku człowiek dochodzi do wniosku, że to nie ma sensu. Umiar oczywiście tak 🙂

Chcesz mnie zabić ? Żadnego łączenia alkoholu z sokiem pomarańczowym, a grejpfrutowym już w ogóle 🙈 chyba, że ktoś ma ochotę na zgon 🤣 ale podobno najlepszy do drinków sok porzeczkowy, bo w dwie strony smakuje tak samo 🤣🤣🤣
Prawda!;) kiedyś uwielbiałam drinka składającego się z wódki, z sokiem porzeczkowym i bananowym 🤷‍♀️

reklama
Do góry