reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Tak się zastanawiam kiedy piłam ostatnio alkohol. W młodości ulubiony drink to była wódka popijania piwem 😅 Jak się zestarzałam to pijałam główni piwo lub mieszanki koleżanki.

reklama
Muszę Was rozkręcić trochę. Może poopowiadajcie jakieś swoje żenujące historie z życia?
Ja pamiętam, jak byłam dzieckiem i byłam na basenie w lato. Chciałam usiąść na dnie więc zaparłam się o nogę (jak mi się wydawało) mojego brata. Ja sie wynurzam a to obcy facet. I mówi do swojego koleżki "O, za nogę mnie złapała. Dobrze, że nie za tą trzecią" 😂
Czasem myślę, że moje życie składa się głównie z takich historii 😅 Niech Wam wystarczy, że w dniu, gdy poznałam mojego męża, musiał mi trzymać włosy gdy ja 🤮

Treść właśnie opowiadał jak za jego czasów chodziło się do panienki, to chłopaki wylewało na siebie %%. Smród alkoholu równał się pieniądze 🙈😂
Kojarzy mi się to tylko z 18 urodzinami kumpla, gdy skończyła się wódka i ktoś przywiózł spirytus, który to był rozrabiany z wodą podczas tej samej imprezy i spożywany jeszcze „na ciepło” - przez jakieś dwa lata, od tej sytuacji, nie byłam w stanie wąchać tanich perfum 😂

co, studenckie czasy się przypominają? Zapijanie wódki i przez to każdy sok do dziś smakuje wódką? 😂
Seminarium z farmakologii 😂😂😂 nie łączymy leków i alkoholu z pomarańczą i grejpfrutem 😂 na co kolega "aaaaaa to dlatego mnie odcina na każdej imprezie" 🤣🤣🤣. Wstyd przyznać ale ja na studiach byłam wzorową kurą domową 🤦🏻‍♀️ pić się nauczyłam po studiach z kolegą z pracy 😂 aktualnie moim mężem 🙈 Do dziś pamiętam jak pojechaliśmy z narzeczonym do niego i jego narzeczonej na domówkę i pierwszy raz piłam whisky z colą (perfumy) ale sączyłam, nic nie czułam....fajny wieczór i nagle bez ostrzeżenia spadłam z fotela (nie miał jednej nogi ale to mnie nie tłumaczy 🤣). Tak rozpoczęła się moja przygoda z whisky 😂 Dziś jestem wielbicielką Chivasa z colą, delikatny smak, przyjemne, pijalne 🙂 raz na jakiś czas, wieczorem 🙂. Na początku starań w ogóle nie piłam, bo jak to tak....ale po roku człowiek dochodzi do wniosku, że to nie ma sensu. Umiar oczywiście tak 🙂

Chcesz mnie zabić ? Żadnego łączenia alkoholu z sokiem pomarańczowym, a grejpfrutowym już w ogóle 🙈 chyba, że ktoś ma ochotę na zgon 🤣 ale podobno najlepszy do drinków sok porzeczkowy, bo w dwie strony smakuje tak samo 🤣🤣🤣
Prawda!;) kiedyś uwielbiałam drinka składającego się z wódki, z sokiem porzeczkowym i bananowym 🤷‍♀️

reklama
Do góry