reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny nie wytrzymałam i robię testy. Wczoraj tak zachwalałyście że nie możliwe że nigdy nie miałam testowej wyciągam easy home i trzy testy miały testowa kreskę i to mocna zrobiłam i tak test wyszły pozytywne. Ale zrobiłam z one step dwa ( nie miały żadnej kreski testowej) girls! Jest cień czy to możliwe 🥲🥲🥲🥲

Załączniki

• Screenshot_2023-12-01-06-24-29-292_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-01-06-24-29-292_com.miui.gallery.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 249
  • Screenshot_2023-12-01-06-24-37-744_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-01-06-24-37-744_com.miui.gallery.jpg
    128,8 KB · Wyświetleń: 248
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny nie wytrzymałam i tobie testy. Wczoraj tak zachwalałyście że nie możliwe że nigdy nie miałam testowej wyciągam easy home i trzy testy miały testowa kreskę i to mocna zrobiłam i tak test wyszły pozytywne. Ale zrobiłam z one step dwa ( nie miały żadnej kreski testowej) girls! Jest cień czy to możliwe 🥲🥲🥲🥲
Edit: na wszystkich testach kreski różowe. Te z easy home bo wyciagnrłam nowy po otwarciu widać miejsca na dwie kreski kurcze to takie szare pola i teraz nie wiem testowe czy nie?
Wstawiam po 5 min one step i kontrolne do oceny z easy home

Załączniki

• 17014088535973867076207589156383.jpg
    17014088535973867076207589156383.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 150
  • 17014088957914712079194097817042.jpg
    17014088957914712079194097817042.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 148
Edit: na wszystkich testach kreski różowe. Te z easy home bo wyciagnrłam nowy po otwarciu widać miejsca na dwie kreski kurcze to takie szare pola i teraz nie wiem testowe czy nie?
Pieknie! ♥️♥️
Wybierasz sie na bete? Tutaj prawie nikt tego nie robi 🫣W Sztokholmie nawet polozne nie wiedzialy o co mi chodzi jak przyszlam im z wynikiem. Ja robilam w Werlabs (zamawiasz test online i idziesz do najblizszego punktu pobran), poszlo calkiem sprawnie.
Trzymam mocno kciuki!! 😍

Pieknie! ♥️♥️
Wybierasz sie na bete? Tutaj prawie nikt tego nie robi 🫣W Sztokholmie nawet polozne nie wiedzialy o co mi chodzi jak przyszlam im z wynikiem. Ja robilam w Werlabs (zamawiasz test online i idziesz do najblizszego punktu pobran), poszlo calkiem sprawnie.
Trzymam mocno kciuki!! 😍
Wlansie i tym myślałam. Ale poczekam parę dni na zaciemnienie kreski i wtedy pójdę. Kurcze przydałoby się iść do ginekologa przed wyjazdem na święta. Ale chciałam iść do Tomaszewskiej lecz podobno terminy. Polecasz kogoś? Do tej pory byłam u Wiśniewskiego Kasiny i Wróbel-Taki. Ale dzięki zapisze sobie na pewno pójdę

Pieknie! ♥️♥️
Trzymam mocno kciuki!! 😍
Chyba pójdę do Unilabs bo mam koło domu znaczy jest drożej o 100 koron ale werlabs nie mam w pobliżu.

Dziewczyny nie wytrzymałam i robię testy. Wczoraj tak zachwalałyście że nie możliwe że nigdy nie miałam testowej wyciągam easy home i trzy testy miały testowa kreskę i to mocna zrobiłam i tak test wyszły pozytywne. Ale zrobiłam z one step dwa ( nie miały żadnej kreski testowej) girls! Jest cień czy to możliwe 🥲🥲🥲🥲
Te kreski zdecydowanie nie wyglądają jak testowe. :) 🤞

Ja widzę piękne kreski! Super zaczyna się ten nasz grudzień 🥹
Trzymam kciuki!!! ❤️

reklama
Do góry