reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Wlansie i tym myślałam. Ale poczekam parę dni na zaciemnienie kreski i wtedy pójdę. Kurcze przydałoby się iść do ginekologa przed wyjazdem na święta. Ale chciałam iść do Tomaszewskiej lecz podobno terminy. Polecasz kogoś? Do tej pory byłam u Wiśniewskiego Kasiny i Wróbel-Taki. Ale dzięki zapisze sobie na pewno pójdę
Szczerze mowiac, ja prowadzilam do tej pory ciaze “po szwedzku”, czyli zapisalam sie prosto do poloznej. Nie bylam tez nigdy u zadnych polskich ginekologow. Chodzilam do Capio a pozniej wszystkie badania robilam w Stockholm IVF.

Dziewczyny nie wytrzymałam i robię testy. Wczoraj tak zachwalałyście że nie możliwe że nigdy nie miałam testowej wyciągam easy home i trzy testy miały testowa kreskę i to mocna zrobiłam i tak test wyszły pozytywne. Ale zrobiłam z one step dwa ( nie miały żadnej kreski testowej) girls! Jest cień czy to możliwe 🥲🥲🥲🥲
Zdecydowanie różowe! ✊

Szczerze mowiac, ja prowadzilam do tej pory ciaze “po szwedzku”, czyli zapisalam sie prosto do poloznej. Nie bylam tez nigdy u zadnych polskich ginekologow. Chodzilam do Capio a pozniej wszystkie badania robilam w Stockholm IVF.
Wow ja im nie ufam znaczy szwedzkim lekarza byłam u dwóch ginekolog szwedzkich i bardzo źle wspominam wizyty. A jak wygląda wizyta u położnej? Znaczy sama ja znalazłaś czy jak. Wolałabym pójść żeby zrobił USG i potwierdził wszystko. Plus biorę leki na tarczycę i wgl i chyba trzeba to skonsultować.

Dziewczyny nie wytrzymałam i robię testy. Wczoraj tak zachwalałyście że nie możliwe że nigdy nie miałam testowej wyciągam easy home i trzy testy miały testowa kreskę i to mocna zrobiłam i tak test wyszły pozytywne. Ale zrobiłam z one step dwa ( nie miały żadnej kreski testowej) girls! Jest cień czy to możliwe 🥲🥲🥲🥲
Wszystko jest możliwe 😁🤞

Wow ja im nie ufam znaczy szwedzkim lekarza byłam u dwóch ginekolog szwedzkich i bardzo źle wspominam wizyty. A jak wygląda wizyta u położnej? Znaczy sama ja znalazłaś czy jak. Wolałabym pójść żeby zrobił USG i potwierdził wszystko. Plus biorę leki na tarczycę i wgl i chyba trzeba to skonsultować.
Tak, zapisalam sie sama tam, gdzie chodzily wszesniej moje kolezanki. Na pierwszej wizycie robi wywiad, bada cukier i robi test na prawdopodobienstwo preeklampsji. Wynik masz natychmiast. U mnie nie bylo wskazan do wizyty u ginekologa bo pierwsza ciaza, zadnych chorob. Jesli przyjmujesz jakies leki to juz na tej wizycie mozesz poprosic o umowienie do ginekologa lub usg.

Zrobili Ci na początku USG żeby zobaczyć zarodek itp

reklama

Ładne rozowiutkie 🤞🏼🥰

Dobrego grudnia dla nas wszystkich! 🙋🏼‍♀️❄️

Załączniki

• d43002c7-1a75-4cb0-b5f9-0a355bf7cf4f.jpeg
    d43002c7-1a75-4cb0-b5f9-0a355bf7cf4f.jpeg
    118,5 KB · Wyświetleń: 68
Do góry