reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

w ogóle powiem Wam, że mój T to jest człowiek do którego trzeba gadać wprost, nie rozumie żadnych podtekstów czy aluzji. Dlatego wiem, ze jakby jakaś laska go podrywała on nawet by się nie zorientował :D
Przecież jak pierwszy raz się całowaliśmy to musiałam udać, ze się zachwiałam i na niego polecieć, żeby go ośmielić, bo nie obczaił, ze to już czas :D
A może on myślał i inaczej?😆ale jest nieśmiały?

reklama
Powiem Ci z własnego doświadczenia, że puki nie macie nasienia, nikt z Wami nie będzie poważnie gadał o leczeniu...😬
Jesteście dzielni, macie to dawaj znak jak Wam wyniki dojdą do GP😀
wiadomo, musieliśmy się oboje zbadać jako para ale dobrze że już wiem że wyśle mnie by zbadać ten próg a nie że "jest w wartościach referencyjnych wiec nara" 💁🏻‍♀️😁

wiadomo, musieliśmy się oboje zbadać jako para ale dobrze że już wiem że wyśle mnie by zbadać ten próg a nie że "jest w wartościach referencyjnych wiec nara" 💁🏻‍♀️😁
Oby nasienie wyszło spoko🤞🤞 kibicuję Wam na tym samym gruncie musimy się użerać😨 wczoraj byłam na wymazie, pogadałam z doktorka a ona do mnie: że czasem z ureaplazmą trzeba długo walczyć...😒🫤

A może on myślał i inaczej?😆ale jest nieśmiały?
sama nie wiem, ale on wie, że nie ogarnia podtekstów wcale :D wiele razy zdał sobie sprawę po cxasie, że jakaś laska go podrywała :D
Kiedyś mi opowiadał, że był na imprezie, przetańczył z laską pół nocy i ona ewidentnie go zapraszała do siebie, ale nie ogarnął i ją odprowdził do taksówki 😂

sama nie wiem, ale on wie, że nie ogarnia podtekstów wcale :D wiele razy zdał sobie sprawę po cxasie, że jakaś laska go podrywała :D
Kiedyś mi opowiadał, że był na imprezie, przetańczył z laską pół nocy i ona ewidentnie go zapraszała do siebie, ale nie ogarnął i ją odprowdził do taksówki 😂
Gratki, masz anty zdrado faceta😆🥰

Oby nasienie wyszło spoko🤞🤞 kibicuję Wam na tym samym gruncie musimy się użerać😨 wczoraj byłam na wymazie, pogadałam z doktorka a ona do mnie: że czasem z ureaplazmą trzeba długo walczyć...😒🫤
ale pocieszyła 😂 jeśli się partner nie leczy to pewnie może ale macie leki więc mam nadzieję szybko pójdzie 😊

u nas też taka jest :D moja mam co roku dokupuje jakieś głupie bombki (w dobrym tego słowa znaczeniu), jakieś grzyby, kwiaty, parasolki, mikołaj na lokomotywie, buty, łyżwy, domki, no misz masz kicz. I dla mnie to prawdziwa choinka :D
Ja mam w tym roku nawet bombkę młotek i metrówkę. 😆

reklama
Do góry