reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
@nikaplis jakieś Wasze wyniki wpłynęły już do Gp??
wszystkie moje są, w czwartek rozmawiałam z GP i powiedział że jak tylko dojdą do niego wyniki męża to daje mi skierowanie do kliniki by sprawdzili ten mój dość niski progesteron (byłam w szoku bo niby jest w widełkach ref więc szykowałam się na wojnę ale on sam zacząć że trochę nisko).

Mąż jest u głupiego lekarza który nie daje wyników bez rozmowy więc umówił się z nim na wtorek i jak tylko dostanie wyniki wysyłam je do swojego lekarza.

Generalnie chyba jednak zobaczę po wtorku jak szybko dostanę skierowanie i jeśli nie będzie to kosmiczny czas to postaram się wywalczyć próg na NHS.

Niesamowite że pamiętasz, dziękuję że pytasz 😘 jak wymazy? Kiedy wyniki? Oby już po tej cholernej bakterii

Tak bardzo dużo. Mogę podesłac spis treści. Moim zdaniem dużo informacji. Oczywiście potem odnoście testów ciążowych, beta HCG itp. i dużo przykładow na realnych pacjentkach
Też kupiłam i już kilka razy się na czymś złapałam, że coś kojarzyłam z tego wątku ale moja wiedza nie do końca była zgodna z tym co jest w książce 😊 polecam także!

Zgadzam się 🙈 mój były był fatalny w łóżku.... Może z czasem nie było źle (w sumie czasami byłoby lepiej z krótszym czasem), bo on dosłownie rąbał drewno....dla mnie to było przykre. Zwłaszcza, że na samym początku był delikatny i czuły...ale jak ja się zrobiłam bardziej odważna i dominująca to zaczęło być beznadziejnie. Na koniec związku po zakrapianej imprezie zgwałcił mnie analnie (do dziś mam przez to problemy) to już był dla mnie gwóźdź do trumny. I nagle zaczynam być w związku z kolegą z pracy, przyjacielem i przychodzi ten dziwny moment, bo znamy się jak łyse konie, że serio masz na niego ochotę ale nie wiesz od czego zacząć 😂 Nie zapomnę jego miny jak popatrzyłam na niego i zapytałam wprost "chcesz się kochać? " 😂😂😂 No jak cielę 😂😂😂
I wtedy zaczęłam poznawać piękną strone nie tylko seksu ale relacji 🥰 Niesamowite było dla mnie to, że zrozumiałam jak ważne jest dobranie się partnerów. Jego była narzeczoną zawsze na coś narzekała, mówiła o super atmosferze ale nie mogła probować z innymi i mocno na to narzekała w związku. Ja byłam oszołomiona ile emocji, czułości i dbania o partnera może w tym być 🙂. Uwielbiam to, że może być namiętnie, ostro ale też relaksująco i totalnie dla poczucia bliskości 🙂 Nie mam pojęcia co jej nie pasowało ale prawda jest taka, że ja też mogłam rozwinąć skrzydła dopiero jak poczułam się w pełni akceptowana taka, jaka jestem 🙂
Kliknęłam Kocham to, bo cała druga część jest urocza, ale Twoja historia jest przerażająca :( Podziwiam, że byłaś taka silna, żeby o uciąć po pierwszym razie. Dużo kobiet "przyzwyczaja się" do tego, że są źle traktowane :(

wszystkie moje są, w czwartek rozmawiałam z GP i powiedział że jak tylko dojdą do niego wyniki męża to daje mi skierowanie do kliniki by sprawdzili ten mój dość niski progesteron (byłam w szoku bo niby jest w widełkach ref więc szykowałam się na wojnę ale on sam zacząć że trochę nisko).

Mąż jest u głupiego lekarza który nie daje wyników bez rozmowy więc umówił się z nim na wtorek i jak tylko dostanie wyniki wysyłam je do swojego lekarza.

Generalnie chyba jednak zobaczę po wtorku jak szybko dostanę skierowanie i jeśli nie będzie to kosmiczny czas to postaram się wywalczyć próg na NHS.

Niesamowite że pamiętasz, dziękuję że pytasz 😘 jak wymazy? Kiedy wyniki? Oby już po tej cholernej bakterii
Oczywiście, że pamiętam jesteśmy w tej samej sytuacji... jakby nie było- 2 biedne polki szarpiące się z losem w tym systemie, niezbyt sprzyjającaym, wiadomo jak tu działa służba zdrowia. Jak długo się staracie? 2 lata też ?pewnie jak partnera wyniki dojdą to może działania się zaognią. Trzymam kciuki żebyś wywalczyła proga 🫶
Jestem po wymazie czekam na wynik🙂

Załączniki

• 1701638450437.png
    1701638450437.png
    851,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry