Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś wspominałaś o Mikołaju i lokomotywie? Xdu nas też taka jest moja mam co roku dokupuje jakieś głupie bombki (w dobrym tego słowa znaczeniu), jakieś grzyby, kwiaty, parasolki, mikołaj na lokomotywie, buty, łyżwy, domki, no misz masz kicz. I dla mnie to prawdziwa choinka
Ty ale ja mam mikołaja który ujeżdża lokomotywęCoś wspominałaś o Mikołaju i lokomotywie? Xd
Pokaż xdTy ale ja mam mikołaja który ujeżdża lokomotywę
FuuuuuuMy dekorujemy za tydzień bo uwielbiamy stawiać żywa choinkę. Hot or not?
jeszcze choinki nie mam ubranej, ale jak będę robić to wyślęPokaż xd
No to czekamy na foto xdjeszcze choinki nie mam ubranej, ale jak będę robić to wyślę
Ja wydałam na takie bańki vintage 70 £u nas też taka jest moja mam co roku dokupuje jakieś głupie bombki (w dobrym tego słowa znaczeniu), jakieś grzyby, kwiaty, parasolki, mikołaj na lokomotywie, buty, łyżwy, domki, no misz masz kicz. I dla mnie to prawdziwa choinka