reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Nie dawno wracałam i powiem Wam że hardkor droga. Start na miejscu pasażera, pod wpływem % "to auto tylko dlabbab i dziadków. Zero frajdy" . Za to ja szczęśliwa jak nie wiem i już chyba nie będę jeździć aż tak zestresowana 🙂

reklama
A ja na przekór nie znam ani jednej pary. Wszystkie naturalnie. Wystarczyło uregulować tsh.
Ba w rodzinie męża dziecko za dzieckiem się rodzi. Co spowodowało wysyp pytań w nasza stronę o dziecko. Bo jesteśmy odchyleniem od normy 2 lata po ślubie i bez dziecka. :)
U mnie 2,5 roku i to samo i ciągłe pytania🤦🏽‍♀️

U nas śniegu nasypało ogrom. Raczej nici z planowanych łyżw, ale za to pójdziemy na długi zimowy spacer ze śniegiem po kolana :) u was też tak pięknie za oknem?

Nie mogę sobie przypomnieć żadnej żenującej sytuacji, chyba wyparłam z pamięci :D u mnie alkoholem wyboru za gówniarza była wiśniówka lub cytrynówka <3 ostatnio nawet kupiłam sobie cytrynówkę do wspominania czasów i jakoś to nie to :)
Za oknem może pięknie ale jak się wyjdzie to wrócić się nie da😂

reklama
1701586983090.png

Dobrej niedzieli niedzieli dziewczyny ❄️💙

Do góry