Mademoiselle_Nika
Moderator
@Kanelbulle wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Ty wiesz czego Ci tutaj życzymy Spełnienia właśnie tego marzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, po 48h. Mam nadzieję że będą do 15, ostatnio jak robiłam w niedzielę to tak mniej więcej byłyTrzymam kciuki, za dobre wyniki będzie pięknie o której mogą być wyniki? To badanie będzie po 48h?
Biało jak snieg, ktory skończyłam odśnieżać, temperatura w dół, i dzisiaj obudzilo mnie tkliwe podbrzusze i wrażliwość piersi, więc nieuchronnie okres na dniach.@Kanelbulle oraz @królowa_kresek😉🙃 jak testy? jak sytuacja?
Mi juz mozna wpisac@Kanelbulle oraz @królowa_kresek😉🙃 jak testy? jak sytuacja?
Po świętach wysikujemy kreski !Biało jak snieg, ktory skończyłam odśnieżać, temperatura w dół, i dzisiaj obudzilo mnie tkliwe podbrzusze i wrażliwość piersi, więc nieuchronnie okres na dniach.
Jeszcze nie kończysz jeszcze się załapiesz na testowanie prawda ? Ja wolę jak się zdarzy krótszy cykl niż dłuższy bo skoro ma być okres to czym prędzej i lecimy dalej z tematemNo i po testowaniu ... Okres przyszedł dziwny cykl 26 dniowy jeszcze takiego nie miałam zazwyczaj okres się spóźniał niż przychodził parę dni wcześniej
Nie wiem czy złe samopoczucie bo okres czy to że zakończę rok bez tego czego tak pragnę .
Powodzenia dla was dziewczyny
Czyli są plusy sikamy jeszcze w grudniu !!! Nowy cykl, nowe szanse ! A jaka będzie frekwencja na zamknięcie grudniaMi juz mozna wpisac
Przynajmniej wyglada na to, ze cykl sie zaczyna regulowac. Jak sie dobrze uwine to moze uda sie jeszcze zatestowac przed koncem roku
Dzień dobry dziewczyny. Krew upuszczona, czekamy na wyniki decydujące. Miłej niedzieli wszystkim