reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Ja początkowo miałam Parensa na pierwszym miejscu (też mam blisko, mąż robił tam parę razy seminogram i miał wizytę u androloga i był zadowolony). Ale po przeczytaniu połowy Internetu i nieprzychylnych opinii raczej nie będę się decydować na nich. Na ten moment wybrałam Krakovi, na drugim miejscu Fertility Macierzyństwo.
W Krakovi masz jakiegoś konkretnego lekarza?

reklama
Ja widzę w tym miejscu cień!

Słabo uchwycić telefonem. Zdjęcie zmienia się tu po dodaniu.
Czekam cały czas na @ ale zobaczyłam coś czego wczoraj nie było . Dlatego wrzuciłam tutaj że może ktoś też ma takie" same oczy" 😅

Załączniki

• 4a60ed8b-1385-436e-bd42-23fb821b3eda.jpeg
    4a60ed8b-1385-436e-bd42-23fb821b3eda.jpeg
    45,1 KB · Wyświetleń: 140
@nieznośne_poplątanie a Ty sikałaś na coś przed Sylwestrem?
Nie, nawet nie wiem, który dpo dziś jestem. Lekarz mówił, że owulacja za 3-4dni, pik był następnego dnia, a przy ostatnim monitoringu owulacja była w dniu piku, także nie wiem. :D Gdzieś tam po drodze wypisywałam się z tego drugiego testowania. Zresztą ja grzecznie bez alkoholu - mam dziś nockę. 😜

Cześć dziewczyny.
Piszę z prośbą o wyjaśnienie kiedy mogłam mieć owulację i zajść w ciążę. Cykle mam 26-27 dni.
2 dzień cyklu temp. 36,61
3: 36.51
5: 36.48
6: 36.64
7: 36.61
8. 36. 66
9. 36.59
10. 36.41
11. Brak pomiaru
12. 37.00 (ale po stresującym dniu i niespokojnej nocy)
13. 36,80 wizyta u ginekologa, który stwierdził, że była owulacja
14. 36,69 stosunek przerywany - pierwszy stosunek z mężem w tym cyklu
15. 36,67 pełny stosunek
16. 36,51
Później brak pomiarów.
Obecnie 44 dzień (ciąża 6+1 potwierdzona).
Mogłabym przypuszczać, że przesunęła mi się owulacja, ale wizyta u ginekologa psuje moją teorię :o W 14 dniu dopiero kochaliśmy się z mężem w tym cyklu i do tego był to stosunek przerywany, ciąża do tej pory jest dla mnie abstrakcją :o

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moje kochane, mimo, że grudzień nie był najłatwiejszym miesiącem do prowadzenia wątku pod względu czasowym to bardzo Wam dziękuje za udział oraz słowa uznania. Starałam się jak mogłam połapać wszystko. Jeszcze raz wszystkim gratuluje wysikanych 2 kresek! :) Oby z każdym miesiącem 2024 było nas tutaj jak najmniej.
@aurii_orelii bardzo mocno trzymam kciuki. Wciągnęłam wczoraj fryty za Ciebie wracając z zakupów 💚
@agata8051 cholera jasna nawet nie wiesz jak się cieszę! Wytryniaj stąd na kolejne 9 miesięcy 💚 Trzymam kciuki mocno zaciśnięte!

Cześć dziewczyny.
Piszę z prośbą o wyjaśnienie kiedy mogłam mieć owulację i zajść w ciążę. Cykle mam 26-27 dni.
2 dzień cyklu temp. 36,61
3: 36.51
5: 36.48
6: 36.64
7: 36.61
8. 36. 66
9. 36.59
10. 36.41
11. Brak pomiaru
12. 37.00 (ale po stresującym dniu i niespokojnej nocy)
13. 36,80 wizyta u ginekologa, który stwierdził, że była owulacja
14. 36,69 stosunek przerywany - pierwszy stosunek z mężem w tym cyklu
15. 36,67 pełny stosunek
16. 36,51
Później brak pomiarów.
Obecnie 44 dzień (ciąża 6+1).
Mogłabym przypuszczać, że przesunęła mi się owulacja, ale wizyta u ginekologa psuje moją teorię :o W 14 dniu dopiero kochaliśmy się z mężem w tym cyklu i do tego był to stosunek przerywany, ciąża do tej pory jest dla mnie abstrakcją :o
idź przeczytaj pierwszą stronę wątku a później coś pisz.
A tak w ogóle to wyciągnę szklaną kulę i sprawdzę. OH Przemówiła: 50% jesteś w ciąży lub 50% że nie jesteś. Nawet płeć pokazuje 50/50 chłopczyk lub dziewczynka :)
Zrób sobie test ciążowy i będziesz wiedziała.
Tym czasem: NAURA :)

reklama
Do góry